Vakmanschap zoals je verwacht

Vlotte en prettige behandeling bij oriëntatie en ook bij montage

Vakkundige en klantvriendelijke mensen, zowel bij verkoop en bij monteurs. Prettig zaken gedaan.

Prima installateurs, accountmanager minder

Het plaatsen van onze deur is prima verlopen. Complimenten voor de uitvoerders! Contact met onze accountmanager was niet zo best: mails werden niet beantwoord, telefoontjes ook niet. Daardoor tijdens plaatsing toch nog wat gedoe terwijl we er in de voorbereiding echt alles aan hebben gedaan om alles soepel te laten verlopen. Beetje jammer voor de algehele ervaring. Was zeker niet nodig geweest.

Nooit meer alku

Waar moet ik beginnen? De verkoopmedewerkers hebben geen verstand van zaken. Je mag verwachten als je 20.000 euro uitgeeft, dat je in ieder geval eerlijk en goed advies krijgt. Wij maakte ons zorgen over de veiligheid van draaikantel systeem van de ramen. Ons werd geadviseerd om dan ventilatie roosters te nemen. Wat blijkt, dat het inzetten van een rooster, de gehele isolatie waarde omlaag haalde. Dit terwijl bij de installatie van de kozijnen een verbeterd veiligheid systeem opzat. De installateurs snapte ook niet waarom wij ventilatie roosters hadden. De installeteurs hadden meer verstand van zaken dan de verkopers. Product zelf is prima, afwerking minder. Tijdens installatie nog eea misgegaan. Wij moesten altijd zelf contact opnemen met alku. Alle afspraken dat zij contact op zouden nemen met ons, werd geen gehoor aangegeven.

Dik tevreden

Ben dik tevreden, alles prima uitgevoerd. Lui die over de vloer kwamen allemaal even lief en behulpzaam. Veel complimenten in de straat gekregen. Nieuwe voor/achterpu, 3 verdiepingen, van onder tot beneden. Ons complimenten aan AlKU Tilburg. Netjes met de rekening gewacht tot alles klaar was.

Vakmensen

Ervaren mensen die goed werk afleveren

Weer prima!

Alles is weer prima gegaan, vanaf het eerste gesprek, het inmeten tot en met plaatsen en de laatste afwerking. Voor ons was het de tweede keer ALKU en we zijn dik tevreden.

Deskundig advies en netjes geplaatst

Bij Alkuplus krijg je deskundig advies. Je wordt goed geadviseerd over de mogelijkheden. Het plaatsen verliep zonder problemen. De medewerkers zijn aardig en netjes. Na afloop heeft Alku een goede aftersales.

De enkele klachten m.b.t. de afwerking werden na tevredenheid afgehandeld

Voor de beschadigde muur werd compensatie gegeven voor nieuwe muurvulling. De lichte beschadigingen van de buitenkozijnen en de slordige kit aan de binnenzijde werden na melding daarvan netjes hersteld.

Keurige afwerking van alle afspraken in het contract

Komen tot een contract duurde even omdat emails van mij met gegevens als spam werden weggefilterd. Nadat er uiteindelijk een contract was werden alle stappen als afgesproken doorlopen. Bij vragen van mijn kant werd er altijd de tijd genomen om grondig uit te leggen. Keurige afwerking van de geplaatste deuren en muren er direkt omheen die wat kleine beschadigingen hadden opgelopen vanwege uitbreken oude deuren met frame. Alle gemaakte bouwrommel was vóór de officiële oplevering opgeruimd

Perfecte kwaliteit en service

Ik ben zeer tevreden over de service en geleverde kwaliteit. Erg vriendelijk en vakkundig personeel. Complimenten!

Super blij met onze nieuwe kozijnen

Mooie duurzame kozijnen, goede service en erg vriendelijke en vakbekwame medewerkers.

netjes afgehandeld

Mijn klacht over een lekkage is tot alle tevredenheid afgehandeld.

Goed kwaliteit kozijnen/deuren

Goed geholpen door vertegenwoordiger duidelijke uitleg Mooie showroom en mooie werkplaats Het monteren van de kozijnen en deuren ging geweldig De monteurs hebben dan ook niets beschadigt shapo

Goed kwaliteit kozijnen/deuren

Goed bedrijf

Leveren goed en mooi werk af zoals afgesproken

Voor de derde keer iets geplaatst en opnieuw zeer tevreden Ook kundige fijne monteurs

Enorm goed geholpen door vertegenwoordiger en vriendelijke monteurs

De ramen en deuren zijn perfect gemonteerd We zijn erg tevreden over Alku Raden het meer mensen aan zeer goede kwaliteit

Oke

We wachten nog steeds op de reinigingspakketjes die hadden monteurs helaas niet bij zich. Dit geld zowel voor mij als voor mijn zus. Hr. Jan de Regt - Ed Hoornikstraat 27 Dongen Mevr. Siemons - de Regt St Josephstraat 197 Dongen

Zevenheuvelenweg 70

5048AN Tilburg