Laden reviews...
24 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenervaringen benadrukken meestal de hoge kwaliteit en vakkundige uitvoering. Het personeel wordt vriendelijk en professioneel genoemd, met duidelijke uitleg over kosten en planning. Het proces verliep over het algemeen soepel en de prijs-kwaliteit verhouding wordt als gunstig ervaren.
Afspraken worden nagekomen, alles is bespreekbaar en er wordt meegedacht.
27 September 2024
Fam. de Hondt
Tilburg
Alle afspraken komen ze na. Leveren Kwaliteit en brengen gezelligheid mee
1 August 2024
Fam.Smits
Tilburg
Na een eerste oriënterende mail naar aanleiding van een bezoek aan de website kreeg ik direct een duidelijk antwoord en een goede offerte. Zonder verder te zoeken heb ik een afspraak gemaakt voor het inmeten van de kozijnen en heeft enkele weken later de installatie plaatsgevonden. Vriendelijk en professioneel personeel heeft in twee dagen keurig werk afgeleverd en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct opgeleverd. De jongens die de installatie uitvoerden waren respectvol en hebben duidelijke uitleg gegevens voor, tijdens en na plaatsing van de kozijnen. Naast de duidelijke mailwisseling, goede prijs en een goed product, maakt dit dat ALKU voor mij een absolute aanrader is als je op zoek bent naar nieuwe kozijnen. Wij zijn super tevreden en kunnen weer jaren vooruit!
31 July 2024
Lars
Breda
Goed geholpen en netjes te woord gestaan tot aan het tekenen van de opdracht. MAAR DAN!!!! Kozijnen zijn zeer slordig geplaatst met allerlei onomkeerbare beschadigingen tot gevolg. Daarna wordt het "pappen en nathouden" beleid toegepast. Het lijkt wel op een wedstrijdje radiostilte. Geen daadkrachtige oplossingen en welles-nietes spelletjes. Product zelf ziet er goed uit, hang en sluitwerk is matig.
Beveelt niet aan
3 July 2024
Ken
Chaam
In de showroom zeer vriendelijk, meedenkend en deskundig geholpen. Ook de plaatsing was een zeer positieve ervaring: vriendelijk, netjes en deskundig. Grandioos.
24 June 2024
Erik
Tilburg
Goed geplaatst. Werkt naar behoren. Ziet er heel goed uit. Bij de badkamer hebben we zelf later de afwerking aan moeten passen. De gebruikte afwerkstrips waren te dik
23 June 2024
Rene
Tilburg
van offerte tot oplevering alles in overleg gegaan. plaatsing conform opgave. de plaatsing is netjes gedaan en alles is schoon opgeleverd.
21 June 2024
van Leeuwen
Oosterhout
Leuk personeel en vakkundig. Probleem adequaat opgelost!
19 June 2024
Henk
19 June 2024
Ingrid
Alles wat je hoopt Netjes Accuraat Vriendelijk Duidelijk
30 May 2024
Mieke Keijzers
Riel
Goed advies en heel prettige vertegenwoordiger. Fantastische service bij levering en plaatsing
29 May 2024
Eugene
Top bedrijf
29 May 2024
Bert
Tilburg
Goed meegedacht met de mogelijkheden en in de uitvoering is hard gewerkt.
12 May 2024
Geldorp
Leerdam
Goed de afspraken nagekomen en ziet er netjes uit.
24 April 2024
Fam.willems
Hilvarenbeek
goede service, goede kwaliteit netjes geplaatst
8 April 2024
Fam. de Brouwer
Hilvarenbeek
Naar tevredenheid geplaatst. Kleine schade binnen een week opgelost.
5 April 2024
Fam. van de Sanden
Niets op aan te merken
4 April 2024
Familie van der Meer
Tilburg
Het gehele traject van ontwerp tot plaatsing loopt perfect. Vriendelijk, kundig en nette medewerkers die pas vertrekken als werkelijk alles top is.
4 April 2024
Fam. Faro
Rijen
Levertijd voor 1 raam 5 maanden maar daar kunnen ze niks aan doen verder service prima.
2 April 2024
familie
TILBURG
Goede en duidelijke communicatie, met vakkundige plaatsing ramen en kozijnen. Zeer tevreden!
31 March 2024
Jack
comunie kaatsi vind ik minder-de uitvoering 100 procent
29 March 2024
ger
Tilburg
Komen op tijd, ruimen alles op en leveren echt vakwerk. Dankjewel
15 March 2024
Dick
Tilburg
Onze ervaring is zeer goed. Ze denken met je mee. Je kunt ze altijd bellen als er iets is of als je vragen hebt.
8 March 2024
Angela
Tilburg
Gezellige en vakkundige mannen hebben onze deur en raam geplaatst. We zijn er heel blij mee.
6 March 2024
Ties
Tilburg
De installateurs hebben geweldig werk geleverd, het zijn net kunstenaars! En bovendien waren het erg aardige kerels, die mijn huis weer netjes achterlieten..
1 March 2024
Fam. van Loon