Prima werk verricht. Goed personeel.
Het enige minpuntje was dat een paar ruiten een dag later geplaatst konden worden omdat ze bij het transport vanaf de fabriek stuk waren gegaan. Bij de beoordeling moet wel meegenomen worden dat de kozijnen zeer regent zijn geplaatst. Ervaring op langere termijn is gewenst.
Zeer netjes en vakkundig geplaatst. Prettig contact met adviseur en monteurs
Een prima ervaring. Bij montage: Wat me wel tegenviel, was dat de monteurs alleen kit van Alkuplus bij zich hadden, die niet overschilderbaar is, en geen meer universele kit, die wel overschilderbaar is. Om die reden nu zelf kit aangebracht tussen wand en kozijn. Maar is dat niet een beetje raar? Verder ben ik heel tevreden.
Geweldig bedrijf met prima service en prins klantvriendelijkheid!
Men heeft ons precies geleverd wat we wilden. Kleine probleempjes werden naar tevredenheid opgelost. Prima personeel en een geweldig product!
Wederom tevoren over de puien en de gehele afwikkeling
Prima contact, goede service. Dik tevreden en delen onze ervaringen zeker met vrienden en kennissen.
Alles verliep volgens afspraak. Voor nieuwe kozijnen op de andere verdiepingen komen we graag weer terug
Prettig geholpen, geleverd volgens afspraak.
degene die bij ons de ramen en de schuifpui gemonteerd hebben en vervangen waren uiterst vriendelijk en aardig dat mag zeker gezegd worden zie je tegenwoordig niet zo vaak meer over de vraag van het onderhoudscontract zou u ons wat meer uitleg willen geven? verder zeer tevreden
Geweldig personeel
in de showroom heel goed geholpen en door leuke maar vooral vakkundige mannen geplaatst
Er werd een fout in de levering gemaakt, maar deze werd snel en adequaat hersteld.
Gewoon goed werk afgeleverd