Filters

10

Wij zijn heel tevreden, zowel met het product als de service

We zijn heel goed geholpen. We hebben nu een dijk van een voordeur, heel degelijk. Die kunnen we met een gerust hart achter ons dicht trekken. Scheelt ook nog in warmte in huis. Kleinigheidje achteraf keurig opgelost. Vriendelijk en net personeel. Gedurende het hele proces zijn we netjes op de hoogte gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel mooi vakwerk van ALKU

Het is weer perfect gegaan, in alle geledingen van het proces. Goed en keurig netjes geplaatst. Complimenten!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Uitstekend geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel van offerte tot aflevering, alleen maar lof

Duidelijke offerte en hulp bij keuzes. Netjes en goed geïnstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

mooie ramen

Voor het vierde jaar hebben wij een raamkozijn gekocht bij ALKU. Wij zijn tevreden over de kwaliteit, de service, het vriendelijke personeel. Geen 5-score omdat we de kozijnen erg prijzig vinden. We moeten er ons vakantiegeld voor opzij leggen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een goed offerte gesprek, gevolgd door levering conform planning.

Het installatie team had voor elke (scheve) uitdaging een oplossing en heeft het project schoon opgeleverd. Prettig team om over de vloer te hebben voor zo’n klus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend vakwerk

ALKU heeft inmiddels bijna al mijn kozijnen vervangen en wij zijn daar uitermate tevreden over. Goede afspraken, vriendelijk en vakkundig personeel. Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zoals afspraak geplaatst en netjes

Precies op tijd zijn de mannen gekomen. Gaven aan wat ze eerst gingen doen en waarom en hoe de twee dagen eruit kwamen te zien. Als ze iets niet zeker wisten vroegen ze het na. Kozijnen, ramen en deur netjes verwijderd en in de container gedaan. Nieuwe ramen, kozijnen en horren geplaatst en de deur ook. Wat een verschil!

 • Aanbevelen? Ja
9

goede service en kwaliteit

goede kwaliteit en swervice. werkzaamheden worden netjes uitgevoerd en er blijft geen rommel achter. kortom, perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon PRIMA

Levering en service PRIMA Plaatsing en vriendelijkheid door de medewerkers van ALKU Mag ook gezegd worden Alles netjes achter gelaten en na een beschadiging aan de voordeur ook prima en netjes hersteld. DUS KLASSE Gr. G. Jansen

 • Aanbevelen? Ja
10

binnen een dag na telefoontje deur hersteld

Wist niet meer wanneer de laatste buitendeur geplaatst was. Maar belde dat hij scheef hing dinsdag om 17.00. Werd terug gebeld op woensdag om 11.30 ik ben tussen twee en half drie bij u. Klokslag twee uur staat hij voor de deur en met een half uurtje is alles voor elkaar. En oh ja de deur is in februari 2016 geplaatst. een en ander staat bij Alku in de computer en heb nu nog 5 jaar garantie. Is dat service? JA

 • Aanbevelen? Ja
7

Geweldig resultaat

Het plaatsen was niet zo als gepland. Duurde een dag langer en ook personeel wisselde. Dat laatste vonden we niet prettig. Verkeerde maat glas besteld. Dus het verliep niet vlekkeloos. Maar het resultaat is echt heel mooi

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundig en klantgericht

We hebben op de eerste verdieping alle kozijnen laten vervangen. Binnen twee dagen was alles geplaatst en afgewerkt. Dat is zeer professioneel gedaan. Bovendien waren de mannen van ALKU zeer klantgericht en vriendelijk. Binnenkort wil ik de benedenverdieping ook gaan aanpakken. Ik hoef niet na te denken wie ik daarvoor ga benaderen!

 • Aanbevelen? Ja
4

Als het eenmaal betaald is geen gehoor meer

Ik heb een paar dagen na plaatsing al een beschadiging doorgegeven 22- 04-2021 , en al een keer gebeld , maar tot op heden nog niets gehoord wat er mee gedaan wordt. Dat vindt ik een zeer slechte zaak .

 • Aanbevelen? Nee
8

Prettig en kwaliteit

Monteurs waren relaxed en lieten alles opgeruimd achter. Alles was sneller afgewerkt dan gepland.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk meedenkend

Als er problemen zijn worden ze netjes opgelost

 • Aanbevelen? Ja
4

Zie hieronder

Kozijnen zijn perfect, aftersales is drie keer niks

 • Aanbevelen? Ja
7

De afwerking heeft veel ruimte voor verbetering

ALKU levert een prima kwaliteit kozijn, de medewerkers zijn netjes en de plaatsing is ook vakkundig. Echter zit ik iedere keer weer met extra werk en gedoe als ze weg zijn. Nu waren een paar tegels losgekomen in de badkamer. En daar moet ik dan zelf weer achteraan om het te herstellen. Kortom: gedoe. Ik wil graag ontzorgd. Dus geen extra onvoorzien werk of kosten of geregel als die kozijnen zijn geplaatst. Gewoon een herstel dienst leveren.

 • Aanbevelen? Nee
6

Lange levering ruit

Over het algemeen goed maar er zaten krassen op de ruit eerst komen de werklui om een nieuw kozijn te herplaatsen , zij moesten de krassen op raam beoordelen . Daarna komt nogmaals iemand langs om te beoordelen en uiteindelijk komen er vier personen een nieuwe ruit plaatsen en heeft alles bij elkaar een half jaar geduurd das was frustrerend.

 • Aanbevelen? Ja
10

in alle opzichten voortreffelijk

van het eerste gesprek tot de laatste oplevering niets anders dan lof; zal het een ieder aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed product en prijs, prettig contact vooraf, plaatsing volgens verwachting, oplevering kon beter

Website is duidelijk, offertetraject verliep voorspoedig en prettig (snel reageren), product is van prima kwaliteit, plaatsing verliep volgens verwachting (vervangen bestaand kozijn met kleine problemen in het werk die goed opgelost werden), oplevering kan beter, omdat er geen opleveringsformulier beschikbaar was, zou dat later nagestuurd worden i.v.m. Garantie, maar dat is nooit ontvangen, ook op mail hieromtrent is tot nu toe niet meer teruggekomen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtig eindproduct

Toch hebben we nog wel een paar kanttekeningen 1. We zijn teleurgesteld dat we niet op de hoogte waren gebracht dat he5 wisselen van ramen (eigenlijk) niet meer kon en dat de kosten daarvoor n7 helemaal op ons conto komen. Toen we kwamen om het te bespelen werd het voorgedaan alsof we die nog gewoon konden aanpassen. 2. Wanneer we bellen en zullen worden terug gebeld, ja. Je heeeel lang wachten, 3. Er zijn een paar plekken, zowel op de voordeur als op de badkamer raam waar iets is met de coating. Is nog niet naar gekeken. 4. Ons ene huiskamer raam kan niet op kiepstand gezet worden. Daar hebben we maar niet over gebeld, worden toch niet terug gebeld en ze komen binnen kort de nieuwe ramen zetten, dus hopen we dat er dan ook naar gekeken wordt. 5 we hopen dat alles opgelost wordt, dan gaan we zeker meteen voor de achterkant van ons huis ook een volgende order plaatsen

 • Aanbevelen? Ja
5

Prima kozijnen, service kan beter

Zeer tevreden over de kozijnen en het plaatsen. 9 april. Helaas scheurde bij ons de kit naad. Deze moet vervangen worden. Al verscheidene keren e-mails gestuurd en telefonisch contact gehad maar er wordt tot op heden geen contact opgenomen met ons om een afspraak te maken. Dit had ik niet van ALKU verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bedrijf die zijn afspraken na komt.

5 kunstof Raamkozijnen waarvan 3 met screens gekocht. Vanaf de afspraak in de showroom tot en met de plaatsing en after sales alles volgens afspraak verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Prima werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd