Gelet op mijn ervaringen (ook al eerder te maken gehad met A.T.) en bovenstaande zou ik een 10 moeten geven. Omdat geen individu of bedrijf volmaakt is, houd ik het op een 9.
Op zich goed. Maar snap de bemiddeling niet helemaal..... zou dat ook zelf kunnen
Pensioenaankoop! Uitstekend advies en geduldig in de uitleg! Zeer meedenkend, een echte aanrader.
Denken goed mee . En hadden voor mijn situatie een mooi advies.
Goed advies gekregen met zowel een uitleg over positieve kanten van veschillende scenarios als de daarbij behorende risico’s. Dit heeft me geholpen een voor mijn situatie verantwoorde keuze te maken
Plezierige medewerkers, goede bereikbaarheid, duidelijke informatie, komen afspraken na en zorgen voor een correcte afhandeling
Afhandeling naar volle tevredenheid, duidelijk, correct en zeer snelle reacties op vragen/correspondentie. Een voorbeeld hoe het moet voor veel bedrijven.
netjes correct en klant vriendelijk
Ik kreeg zeer snel een aantal zeer goede offertes voor mijn pensioen. Na de keuze gemaakt te hebben was het binnen een goede week volledig geregeld. Ik werd continue op de hoogte gehouden waar we zaten in het proces. Vragen werden per omgaande beantwoord. Het is echt allemaal perfect geregeld. Ik zal ze bij de lijfrente afhandeling ook zeker inschakelen.
Was prima. Dank daarvoor. Vriendelijke groet, els
Alles ging prima
Alles keurig en snel geregeld.
Duidelijkheid met uitleg goed advies vlotte afhandeling
alles is soepel verlopen, hopelijk blijft dat zo
Alles keurig en snel afgehandeld.
Alles kunnen regelen vanachter de iPad en computer MVV iPhone
Werkprocessen allemaal scherp en goed uitgevoerd.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.