Volledig ontzorgd. Tijdens vertraging bij NN goed geïnformeerd, en actief NN opgevolgd
Prima, professioneel, kundig, vriendelijk en straight forward! Bedankt!
Appletree had een antwoord op al mijn vragen en heeft mijn wensen snel en adequaat uitgevoerd. de medewerkewrs zijn beleefd, zakelijk en hartelijk.
Door middel van de mail en bellen Is het allemaal snel voor mijn pensioen goed gekomen Ik dacht dat Rabobank mijn pensioen Zou regelen Maar die spaarde voor mij waardoor ik snel uit moest zoeken Wie pensioen zou regelen met jullie hulp Is dat Zwitserleven geworden
Mijn excedent regeling is door Apple Tree omgezet naar een hoog/laag constructie bij Allianz. De communicatie zowel per email als per telefoon was prima. Stap voor stap ben ik begeleid. Ik heb er geen omkijken naar gehad. Tevens nog een tip gehad over een pensioenregeling bij een andere werkgever.
Alles is keurig geregeld, werd ook tussendoor netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Prima service
Opdracht die ik heb gegeven is snel en professioneel uitgevoerd, zonder ook maar een noemenswaardige hobbel op het hele traject. Er werd steeds adequaat en met kennis van zaken gereageerd op mijn vragen die ik stelde via mail of telefonisch. M.a.w. perfecte dienstverlening. Dergelijke dienstverlening Komt tegenwoordig, helaas, niet meer zoveel voor.
Ze hebben gedaan wat afgesproken was.
Dat het altijd beter kan
Nadat ik met apple tree in zee was gegaan kreeg ik al snel de benodigde formulieren en na het invullen versturen hiervan was de pensioen verzekering op korte termijn geregeld.
Het contact met de adviseur was prettig en adequaat.
zeer goede begeleiding naar pensioen uitkering
Geen persoonlijk contact gehad, alles liep via mijn adviseur.
Uitermate prettige en professionele begeleiding. Zéér correcte en vriendelijke contacten. Medewerkers Apple Tree zijn een voorbeeld voor vele organisaties. Zo kan het dus ook!
Gevraagd wordt of ik mijn mening wil geven over jullie dienstverlening om die te verbeteren. Ik zou zeggen; vooral niets veranderen! Ik ben meer dan goed en snel geholpen. Ook op vragen die niet direct met de aangeboden dienst waren gerelateerd, kreeg ik snel en goed antwoord ofwel advies. Van jullie servicegerichtheid kunnen veel bedrijven veel leren.
Elke stap werd gemaild, waardoor er duidelijkheid was in hoeverre alles geregeld was of nog geregeld ging worden.
Snelle en duidelijke reacties en antwoorden opvragen. Ze denken heel goed mee en weten waar ze het over hebben. Geen vage verkooppraatjes.
Wat ik hierboven heb omschreven is exact wat men nodig heeft als er wordt gevraagd naar onafhankelijke advies over een verzekering.
Het afsluiten van een pensioen lijkt ingewikkeld maar wordt door AppleTree erg makkelijk gemaakt. Adequaat advies gekregen voor een definitieve keuze. Voor de verdere afhandeling is alles prima geregeld door AppleTree. Heb helemaal niets meer hoeven doen (behalve voor akkoord tekenen).
Fijn alles op een rij voor de vergelijking zodat een snelle en duidelijke keuze gemaakt kon worden. Communicatie goed, snelle reactie op vragen.
Goed en duidelijk advies. Goede ondersteuning in de aanvraag, met transparante communicatie. Responsive.
Menig bedrijf kan een voorbeeld nemen aan de manier van omgaan met klanten zoals ik heb ervaren bij Apple Tree. Deskundige medewerkers die meedenken en zich betrokken tonen, goede tussentijdse informatie over de stand van zaken, snelle beantwoording van e-mails en goede telefonische bereikbaarheid. Tot slot viel mij ook op dat ik contact heb gehad met correcte, opgevoede medewerkers. k heb me klant gevoeld, in handen van betrouwbare, deskundige medewerkers waarbij mijn belang telde.
Als boven
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.