Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van alles. Het was duidelijk.
Vanaf het eerste contact(op aanraden van een familielid) een helder en duidelijk plan, overzicht, advies. Erg hulpvaardig nadat bleek dat e.e.a. niet volledig in een pensioen aankoop kon/mocht. Goede aankoop(rente) uit onderhandeld. Constant op de hoogte gehouden van de voortgang. Zowel telefonisch als via email. Overall, die 5 sterren zeker waard. Met vr.gr. Louis van Amelsfort.
De manier van uitleggen, papieren enz doorsturen , het op de hoogte houden van de gang van zaken. Makkelijk telefonisch en mailcontact
3 lijfrentes moesten worden gecombineerd tot 1. Op 15/01/2021, 12:56 kreeg ik een E-mail met daarin een bedrag wat absoluut niet klopte, ook niet voor 1 of 2 van de 3 delen waaruit de transactie bestond. Er worden nu 2 deelbedragen uitbetaald en dat kan niet meer worden gecombineerd.
Inaccuraat met gegevens omgaan en ik heb steeds zelf moeten bellen om voortgang te krijgen in de afwikkeling. Daarvoor heb ik gaan 595,- betaald. Ik was uitgegaan dat Apple tree mijn belangen voor meer dan 100% zou behartigen en werk uit mijn handen zou nemen. Dit was totaal neut het geval
Gewoon goed
Bij toeval via internet terechtgekomen bij Apple Tree. Mijn pensioenpolis (beschikbaar kapitaal) moest worden omgezet naar een levenslang pensioen bij een verzekeraar. Apple Tree heeft een hogere bieding bewerkstelligd in vergelijking met de bieding welke ik had ontvangen na mijn persoonlijk contact met dezelfde verzekeraar. De kosten die Apple Tree heeft berekend worden op termijn ruimschoots terug verdiend. Tevens was de communicatie prettig en direct.
Ter zake kundig, effectief, vriendelijk
geen verder commentaar
Snel en affectief afgehandeld
Alles werd tot in de puntjes geregeld door Apple Tree ik heb nauwelijks omkijken gehad naar het regelen van mijn pensioen
Vlot
Achteraf had ik ook rechtstreeks met de verzekeraar zaken kunnen doen. De toegevoegde waarde was dat ik via de website vergelijking zag welke partij de beste deal gaf.
Zie boven, voor het overige was het contact te beperkt om een uitgebreid oordeel te geven
Goed advies, duidelijke offerte, correcte opvolging
ok
Het pensioen in de offerte was hoger dan getoond werd op de verschillende vergelijkingssites. De adviseur Menno Camphuijsen gaf goede en duidelijke keuzemogelijkheden. Ook was hij zeer behulpzaam bij het opsturen van de benodigde documenten (bij gebrek aan een mobiel en printer was signrequest een uitkomst).
Snel, proactief en efficiënt. Apple Tree denkt met de klant mee en neemt werk uit handen
Ik was op zoek naar een partij die mij kon helpen om pensioen in te kopen vanuit een soort van koopsom/ beschikbaar bedrag. Het aanbod van de maatschappij waar dat bij opgebouwd was, was "teleurstellend". Apple Tree hielp me een goede markt partij te vinden, en inmiddels ontvang ik maandelijkse bedragen conform mijn wensen, voor een redelijk bedrag aan administratie kosten; de fee voor Apple Tree was daarbij alleszins redelijk. Toen e.e.a. in de afhandeling tussen de betrokken partijen niet helemaal verliep zoals verwacht, heb ik contact opgenomen met Apple Tree, en zijn hebben toen goed geholpen.
Buitengewoon prettige en persoonlijke ervaring met een boven verwachting goede uitkost.
Ik kan niet anders zeggen dat het onderbrengen van mijn pensioenkapitaal van begin tot eind soepeltjes is verlopen.
klantvriendelijk, meedenken, correct, keuze geven en alternatief aandragend. ik vind het een perfecte combinatie
Er werd duidelijk verteld wat Apple Tree voor me zou doen en wat de kosten hiervoor waren. Zij hebben ook gedaan wat was afgesproken en me netjes van iedere stap op de hoogte gehouden, zodat ik het proces goed kon volgen. Niets op aan te merken dus.
Wel prijzig.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.