Ben tevreden over hun aanpak en deskundigheid.
Zij hebben een goede offerte voor me weten te krijgen. ook de keuze mijn pensioen wat eerder te laten ingaan vond ik prima. Alleen de kosten vond ik wat aan de hoge kant.
Er werd snel en transparant gehandeld voor mij. Mijn zorgen werden door Apple Tree overgenomen.
Goed geholpen en altijd prima geïnformeerd
Vriendelijk en deskundig
Met name de wijze waarop we laagdrempelig contact kregen hebben we erg gewaardeerd. Een mail werd altijd correct en snel beantwoord. Met groet, Frans van der Heijden
Prima ervaring!
Mijn enige minpunt kun je ook als pluspunt zien; verscheidene keren was er dubbel contact. Ik kreeg bijv. een bevestiging van stap in de voortgang 2 x keer van 2 verschillende medewerkers. Beter 2 keer dan geen keer, kun je misschien denken, maar mij gaf het de indruk dat er nu en dan onvoldoende onderlinge communicatie is bij Apple Tree.
Goed contact en goed geluisterd naar mijn wensen. Ook tijd genomen om het mijn echtgenote uit te leggen.
Prettig persoonlijk contact, afspraken zijn nagekomen, vergelijkingen zijn opgestuurd en zagen er goed en overzichtelijk uit. Het regelen werd goed begeleid. De afwikkeling verliep keurig en de voortgang werd keurig gemeld. uiteindelijk werd de melding gedaan dat alles geregeld was en in werking gezet en dat werd door de uitvoerder bevestigd, helemaal goed dus.
Alle kapitaal voorzieningen zijn beoordeeld. Mijn toekomstverwachtingen besproken. Scenario’s gemaakt. Daarna werden offertes aangevraagd en was de keuze aan mij. Tot op het laatst was de aanbieding vrijblijvend.
Tijdens het eerste contact werd mijn vraag direct begrepen. Er volgde een heldere offerte. Na goedkeuring werd adequaat gehandeld. Goede communicatie en bereikbaarheid. De communicatie verliep ook erg prettig. Zaken snel afgehandeld.
Alles is goed geregeld.
Duidelijke info en afhandeling.
De aankoop van mijn pensioen is keurig verzorgd. Werd goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen tijdens mijn pensioenaanvraag. Al met al blij dat Apple Tree mij alle rompslomp uit handen heeft genomen.
Apple Tree heeft uitstekend mijn belangen behartigt en de zaken geregeld.
Omdat ik dit niet zelf mag regelen, blijkbaar wettelijk bepaald, vind ik de kosten van €295 zeer hoog.
Heldere, adequate en snelle communicatie voor een uiterst aantrekkelijk tarief.
Duidelijke uitleg over situatie, te volgen traject, tijdslijn, eigen inbreng en wat wordt, tegen welke vergoeding, overgenomen. Afspraken zijn nagekomen. Ik kreeg tussentijds bevestigingen etc. Prettig en direct contact, telefonisch per mail of per app.
Mijn ervaring met Apple Tree was van A tot Z positief. In de beginfase had ik één vast aanspreekpunt. Hij kwam afspraken precies na zoals afgesproken en de uitleg (aan deze leek) was erg duidelijk. Nadat - enkele maanden later cf afspraak - de afwikkeling in gang was gezet, had ik met name e-mail contact met enkele andere medewerk(st)ers. Ook zij waren in alle opzichten duidelijk en vriendelijk. Eigenlijk had ik geen omkijken meer naar dit onderwerp. En de beoogde uitkering - via een derde partij - is inmiddels rimpelloos in gang gezet. Complimenten!
Prima service. Flexibel.
Een ervaren persoon aan de telefoon, binnen 2 dagen twee offertes op de mail. Was allemaal binnen een week geregeld. Na eindeloos corresponderen met andere maatschappijen, een verademing.
Prima!
Pro-actieve benadering. Duidelijke uitleg. Snel geregeld
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.