Apple Tree is een geweldige organisatie die met je meedenkt, snel handelt en goed communiceert.
Goede service en vriendelijk. Punctueel in het nakomen vanhun afspraken.
Ik had verkeerde gegevens aangeleverd, wat verwarring gaf en dienstverlening niet door kon gaan. Nieuwe info aangeleverd, waardoor in korte tijd het proces in werking was gezet.
Goed advies
Correct afgehandeld. Zelfs nog door een uiterst vriendelijke aardige heer gebeld, die mij op de hoogte bracht dat het ergens anders meer geld opbracht dan ik had opgegeven. Aldus gedaan
Dik tevreden met het aanbod en de communicatie die er over geweest is.
Perfecte dienstverlening, maar omdat ik altijd een 'maar' heb, wil ik opmerking dat de advisering op inhoud te verbeteren valt.
Na tegenvallende indicatie van bedrijf waar mijn pensioenbijdragen al die jaren naar toe gingen, via internet op pensioenkoers beland en vervolgens, obv de positieve ervaring, verdere hulp genomen. Naar volle tevredenheid afgewerkt.
Goed is goed genoeg.
-Service snel -Medewerkers vriendelijk -Behandeling in details -Beste communicatie -Deskundig medewerkers
Zeer goed.
Alles werd goed uitgelegt.
Door een goede communicatie en duidelijke transparante afspraken is alles tot volle tevredenheid afgehandeld
Deskundige afhandeling van mijnverzoek om mijn opgebouwde pensioen over te zetten naar een andere pensioenuitkeerder. Advies ontvangen mbt de hoogste uitkeerder, niet wachten met uitkeren omdat ik nog een jaar doorwerk en juist genoeg updates ontvangen mbt de voortgang van deze aanvraag.
Goed. Bovendien bent u vergeleken met andere bemiddelaars erg goedkoop.
Een verademing na maanden vruchteloos geploeter met Aegon. Prima werk.
Goede en snelle reactie op vragen en nette afhandeling
Tevredenheid
No nonsense. Snel en professioneel geregeld!
Goed geïnformeerd, meerdere keuzes, snelle en correcte afhandeling. Alles op korte termijn geregeld.
Fijn in de omgang en in de informatie voorziening en de begeleiding van het proces. Houding proactief en informatief om de klant steeds op de hoogte te houden. Ik heb een goed gevoel aan over gehouden.
Bereikbaar, altijd een (snelle) reactie, uitleg duidelijk, kortom, gewoon goed!
Deskundigheid en nakomen afspraken
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.