The advosir took the time to offer me the best choice for my pension possible. I really appreciated hi time!
Duidelijk !
denkt met je mee en geeft anders opties aan
Alles snel en goed geregeld.
Ik krijg er waarschijnlijk maar een keer in mijn leven mee te maken. Het advier was zeker niet overbodig. Ben nog wel benieuwd naar wat er aan inkomstenbelasting betaald moet worden om een idee te krijgen hoeveel het uiteindelijk kost.
Mijn pensioen bestaat uit 6 potten en potjes en resulteert in 3 uitkerende instanties excl mijn AOW. Ik werd voor mijn gevoel echt ontzorgd. Een serieuze misser was dat ik niet voldoende gewaarschuwd ben voor de fiscale consequenties van deze situatie. Wel is me verteld dat slechts één partij de loonheffingdkorting moet hanteren maar niet over de gevolgen tav ons belastingschijven systeem. Bij 3 uitkeringen van €1000 wordt er minder loonbelasting ingehouden dan bij één van 3000. In mijn geval zou ik over het volgende fiscale jaar ruim €3000 naheffing krijgen.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan, kreeg duidelijke uitleg en werd goed op de hoogte gehouden van de genomen of te nemen stappen.
De adviseur van Apple Tree denkt goed mee en leidde mij door alle opties heen naar de meest voor de hand liggende. Tijdens het aanvraagproces werd ik ook keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Goed werk dus van Apple Tree.
Met het gespaarde pensioenkapitaal werden een aantal duidelijke offertes aangeboden van verschillende aanbieders. Na het doorgeven van de keuze voor een aanbieder heeft Apple Tree dit pensioen aangekocht bij deze aanbieder.
Als elke pensioentussenoersoon zo zou werken en de klant informeren bij elke genomen stap zou niemand meer ontevreden zijn.zeer aan te raden!
Vlotte afhandeling van de aanvraag. Prima uitleg telefonisch. Goed bereikbaar, snel antwoord via mail.
De (wettelijk verplichte) overstap naar een ander pensioen is vlot, en voor zover ik beoordelen prima, geregeld.
Belangen worden goed behartigd. Frequent contact en afspraken worden goed nagekomen.
Geen minpunten
Ik heb schriftelijk en een paar keer telefonisch contact gehad voor de aankoop van een pensioen. De organisatie is gemakkelijk toegankelijk en ik kon steeds direct contact krijgen met dezelfde adviseur. Alles is goed en efficient afgehandeld.
Wij hebben een goed advies en een goede ondersteuning gehad. Wij zijn met het pensioenkapitaal overgestapt van Centraal Beheer naar Aegon.
Vlotte reactie op vragen en goede voortgangsrapportage tijdens het proces van offerte tot en met uitbetaling
Alles prima geregeld
Ik heb door Apple Tree mijn pensioen aankoop en lijfrente aankoop laten regelen. Beide naar grote tevredenheid. Er wordt snel gereageerd en ik was blij met de voorstellen gedaan door Apple Tree. Nadat het besluit was genomen over de aankoop, werd ik goed op de hoogte gehouden over het verdere verloop. Kortom goede service, deskundig advies en snelle afhandeling.
Een heel prettige en deskundige behandeling van mijn lijfrenteuitkering. De afhandeling van e.e.a. door de heer Rookhuizen heb ik als zeer prettig ervaren. Duidelijke uitleg, prompt terugbellen zoals belooft. Een hele verademing in een wereld van "veel beloven maar weinig doen".
geen contact behalve dan een email ontvangen met bepaling dit is het
Zonder meer een zeer professionele, snelle en communicatieve afhandeling om mijn pensioenkapitaal weg te zetten bij de juiste pensioen organisatie.
snel geholpen goed geregeld.
Prima geholpen, nemen de tijd voor de klant, reageren snel op vragen, zoeken gedegen eea uit, prettig in omgang. Kortom fijn en prettig Adviesbureau.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.