keuze voor pensioenuitvoerder is zorgeloos verlopen
Goede hulp ontvangen en bij iedere stap op de hoogte gehouden.
Duidelijk binnen de mogelijkheden.
Voor mijn pensioenkapitaal had ik zelf al wat uitwerkingen bepaald, maar ben uitstekend geadviseerd en pro-actief ondersteund door mijn Apple Tree contactpersoon.
Duidelijk voorstel. Snelle en adequate beantwoording van vragen. Het hele traject is probleemloos verlopen.
Apple Tree heeft mij vlot en deskundig geholpen.
Goed persoonlijk contact met een adviseur die ook nog eens goed bereikbaar is. Vlotte afhandeling tegen een nette prijs.
Apple Tree is in principe voor mij geen partij Men is ingehuurd door Be Frank Onderaan staat dat ik klant ben bij Apple Tree, dit moet ik conformeren, dit klopt niet mijn Pensioen loopt via Be Frank
Heel professioneel, meedenken en alert! SUPER!
Heldere toelichting, meerdere keren, met bevestiging in mail
Zie bovenstaand.
De zaak werd snel opgepakt en is goed afgehandeld.
Ze hebben mij goed geadviseerd en direct contact met mij opgenomen. Alles volledig geregeld en verstuurd. Daarom ik ben te vrede.
Uitstekend bedrijf die zijn afspraken goed nakomt en de klant goed op de hoogte houdt van de voortgang. Top!
Ik ben voortdurend goed op de hoogte gehouden van het proces.
Alles was primageregeld en duidelijke uitleg. Alleen wanneer er iets gezegd wordt over renteverandering etc.is het onduidelijk wat dan het effect op de uitkering c.q. vermogen zal zijn
Snelle Offerte en afspraken goed nagekomen
Uiteraard had ik me via allerlei websites goed ingelezen maar toch kwam mijn adviseur met relevante alternatieven die ik gemist had. Ik kreeg beslist de indruk dat de adviezen onafhankelijk waren. Toen ik besloten had wat ik wilde en de benodigde input had aangeleverd zijn alle contacten met de verzekeraars door Apple Tree uit handen genomen en had ik er geen omkijken meer naar.
dus eigenlijk wat je kunt verwachten - niet anders - netjes dus
AppleTree heeft de mogelijkheden om goede deals te sluiten met diverse verzekeraars betreffende pensioenaankoop. Ze nemen ook de admin rompslomp van je over. Geven goed inzicht in de diverse mogelijkheden voor pensioenaankoop. Kortom, goede inves****** met prima prijs kwalitieitverhouding.
Netjes, snel en deskundig afgehandeld. Goede info en nette , snelle, goede en respectvolle behandeling. Een absolute aanrader.
Afspraken worden nagekomen,geen gedoe. Alles is fantastisch geregeld. Ik zal het ook zeker aan mijn inmiddels ex-collega’s adviseren.
Apple Tree is razendsnel, efficiënt (korte lijnen), deskundig, transparant en goedkoop. En komt alle beloftes na. Zeker een aanrader!
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.