Communicatie was accuraat en zakelijk
Goede vergelijking site, gevolgd door nog scherpere offerte van de top 5 uit de vergelijking site. Uiteindelijk met de partij die mijn voorkeur had een prima deal onderhandeld door Apple Tree. Communicatie via telefoon en mail ging uitstekend. Zeer goede response tijden. Al met al zeer tevreden met proces en bovenal met het resultaat.
We zijn goed geholpen en alles is voor ons schriftelijk in orde gemaakt. Dus we zijn goed geholpen, en inmiddels is alles in gang gezet.
Een aanspreekpunt bij tot standkomen van federale werkt heel goed. Weet de situatie en reageert adequaat en zit zo nodig de klant ook achter de broek aan.
Ik ben zeer goed geholpen bij het beantwoorden van mijn vragen. De communicatie was uitstekend. De begeleiding naar de aankoop van een pensioenverzekering ging super. Bedankt
Snel afgehandeld
Tevreden
Er is wel wat verkeerd gegaan bij het overschrijven van een groot geldbedrag naar de rekening van Brand New Day. Ik kreeg een brief van Nationale Nederlanden dat het geld niet goed was aangekomen. Waar het fout is gegaan, weet ik niet, maar ik heb Apple Tree op de hoogte gebracht en zij hebben het verder naar behoren afgehandeld. Ook hielden ze me op de hoogte van de vorderingen.
Heel goed geholpen, met veel kennis van zaken.
Allemaal snel, vakkundig en goed afgehandeld. Erg goede communicatie. Geen klachten, zou niet weten wat beter zou kunnen?
Apple Tree is professioneel, zakelijk, nuchter en deskundig. De laatste kwalificatie verdient wel enige toelichting. De wereld van de pensioenverzekeringen is weinig transparant. Je blijft het gevoel houden dat je aan de goden overgeleverd bent als je een contract afsluit. Daar kan Apple Tree echter weinig aan doen. Binnen de mogelijkheden doen zij m.i. uitstekend werk.
Prettig
Hoewel ik wist wat ik wilde moest ik van de verzekeraar toch een adviseur in de arm nemen. Apple Tree vond ik niet echt goedkoop maar heeft goede service gegeven. Vooral de duidelijke informatie bij elke stap was prettig.
Goed bedrijf wat voldoet aan de verwachtingen
Goede follow up en uitleg
- prettig aan de telefoon - goede uitleg - zorgvuldig in het zo goed mogelijk regelen voor mij als klant. - u komt betrouwbaar over. Ik heb u als betrouwbaar ervaren. - u zet vaart achter de werk,- handelswijze, duidelijke uitleg via mails, eventueel via telefoon (was meestal niet nodig omdat de mails helder waren.
Snel en correct alles afgehandeld
Ik ben blij dat ik alles heb kunnen regelen via Apple Tree, alles is soepel verlopen.
Door AppleTree geadviseerd bij aankoop van een pensioen. Goede persoonlijke benadering, duidelijk advies en snelle respons bij vragen.
Prima ervaring, de mogelijkheden en voorstellen waren passend op de wensen Wel veel verschillende contact personen, waardoor persoonlijke benadering verloren gaat
Vanaf het begin ben ik door mijn contactpersoon professioneel en kundig geholpen hetgeen heeft geleid tot een snelle uitbetaling van mijn pensioen Dank hiervoor!
De omzetting van koopsompolissen naar een uitkering op levens is vlekkeloos is lopen. Juiste aandachtspunten besproken en opvolging gaat automatisch.
Komt zeer deskundig over, goede samenwerking met voormalige werkgever
1) ik werd gebeld ivm een gebrek aan reactie vanuit mijn kant. Vreemd genoeg was alleen deze email in de spam folder terecht gekomen. Het chasen stel ik op prijs. 2) er werd voldoende uitleg gegeven en vragen werden beantwoord. 3) hoewel ik de financie sector met argwaan bekijk, oa vanwege de dubieuze verdienmodellen voor zichzelf, had ik vertrouwen in de gegeven adviezen.
Volgens afspraak. Duidelijk advies en begeleiding.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.