Goed te woord gestaan. Als iemand niet bereikbaar was, werd vrij snel teruggebeld. Van de voortgang van het proces werd ik goed op de hoogte gehouden per mail.
Eerste contact werd via email gelegd en al vrij snel volgde er een telefonisch contact waarbij een aantal vragen gesteld werden. Omdat ik aangaf waar ik naar op zoek was, kon er vrij snel een offerte gestuurd worden. De vragen die bij het lezen van de offerte bij mij opkwamen, werden door mijn contactpersoon en een collega snel en kundig beantwoord. Vervolgens werd ik door het back-office steeds op de hoogte gebracht van het verdere verloop.
ik vind het goed
Koopsompolissen tot uitkering laten komen, doe ik maar één keer in mijn leven en het is zeker niet mijn specialiteit. Maar ik wil het wel graag begrijpen en eea kunnen vergelijken voordat ik een keuze maak. Dus duidelijke informatie - op mijn niveau - is nodig om de beslissing te maken. Er was een enkele verwarring, maar die zijn snel en goed uitgelegd. En mijn welgemeende dank aan de back office. Die hebben me stap voor stap op de hoogte gehouden. Dat geeft vertrouwen!
Goed geholpen met advies over pensioenopties, op basis van deskundigheid, uitzoeken van relevante opties en begeleiden van beste keuze daaruit. Ook de uitvoering daarna was snel en effectief. Goede afstemming op kennisniveau en voorkeuren van cliënt.
zeer goede ervaring bij regelen van vroegpensioen.
Prima en zeer klantgericht
Slechts 1 telefoontje bleek genoeg om het gehele proces rondom mijn prepensioen duidelijk en vlot af te handelen.
prettige manier van contact, snel, doeltreffend en duidelijk wat het plan is. Bemiddeling met pensioenuitkeerder en maatschappij die uiteindelijk gaat uitkeren prima verlopen. hopelijk nog jaren plezier van opgebouwd pensioen.
Duidelijk, pragmatisch, snel en betrouwbaar.
Goede begeleiding en hulp bij overstap.
Positieve en constructieve contacten
Zeer deskundig en correct. Dank zij Apple Tree heb ik een aanzienlijk beter voorstel gekregen dan verwacht. Ik ben ze zeer erkentelijk.
Op mailtjes wordt snel gereageerd en na het aanvragen word je uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Alles is prima verlopen.
Goede discussies gehad waarbij de verschillende proposities op professionele wijze besproken zijn.
prima ervaring, zeer tevreden
Voor de tweede maal heeft Apple Tree de afhandeling van een lijfrentepolis voor mij geregeld. Correct, snel, professioneel!
Zeer snel en correct behandeld
De hulp die me geboden is bij het omzetten van mijn prepensioen naar een aanbieder is me heel goed bevallen. ook de updates die ik regelmatig ontving werden zeer op prijs gesteld.
Goed advies en slagvaardig.
Duidelijk advies en goede en snelle uitvoering door Apple Tree. Verder tijdens het aanvraag proces goed geïnformeerd over de voortgang. en verder geen "poespas". Ben zeer tevreden!
Professioneel en Relaxed. Alles werd super uitgelegd en al mijn vragen werden goed beantwoord. Vooral Sander wil ik danken voor al zijn hulp.
Zie boven
In de gecompliceerde materie van mijn verschillende pensioenrechten wist Apple Tree duidelijkheid te scheppen en te komen tot een voor mij zeer lucratieve oplossing voor de periode tot aan mijn pensioendatum. Altijd keurig te woord gestaan en mijn vragen werden snel en vooral volledig beantwoord. Gedurende het gehele offertetraject en het proces van de aanvraag, wat zij van begin tot eind regelen, werd ik steeds schriftelijk danwel telefonisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Een aanrader!
Een verkeerde aanname omtrent veel voorkomende situatie (scheiding) leidde tot behoorlijke vertraging, een aanbieding van een niet passend product (daardoor oplopende irritatie) en bovendien een factuur voor 'extra werk', die ook nog eens aan zowel mijn ex-partner als aan mij werd verzonden en ook door ons beiden betaald (dat laatste werd wel zeer snel ongedaan gemaakt). De adviseur maakte te vaak een gehaaste indruk. Twee maanden na pensioendatum kwam de zaak - gelukkig met terugwerkende kracht - rond.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.