Goede uitleg van de stappen welke gedaan moeten worden.
Ik ben hartstikke blij dat Apple Tree mij op de mogelijkheid van direct ingaand pensioen heeft gewezen. Apple Tree heeft de zaak ook zeer snel hebben geregeld. Top!!! Ik ben zeeeeeer tevreden. Dankjewel!!!!
- Apple Tree's uitleg op mijn vragen over de offerte van de nieuwe verzekeraar was duidelijk en begrijpelijk - Apple Tree heeft goed meegedacht - Apple Tree's (voortgangs)berichtgeving was regelmatig(= prettig)
In mijn zoektocht naar hoe ik het beste rendement uit mijn pensioen kon halen, kwam ik uit bij Apple Tree. Mijn vragen werden telefonisch uitstekend beantwoord en de offertes zaten de zelfde dag al in mijn mailbox. Een klantvriendelijk bedrijf, duidelijk in zijn beantwoording en accuraat en adequaat handelen is zeker van toepassing op Apple Tree. Indien nodig zou ik ze zeker weer benaderen.
Prima afhandeling van mijn excedentpensioen. Goed advies duidelijk.
Mijn ervaring is zeer positief. Ter zake aanpak, goede adviezen, snelle reacties. Apple Tree heeft het proces goed op orde en houd je continu op de hoogte van de voortgang.
Ik kende Apple-tree niet echt, maar ben zeer tevreden over de service. Er is veel kennis van pensioenen. De oplossing die is voorgesteld sloot precies aan bij wat ik wilde (zo snel en zo groot mogelijke pensioen uitkering in de eerste jaren. Een en ander werd ook duidelijk uitgelegd en het uiteindelijke voorstel was ook zeer goed te begrijpen. Ook de administratieve afhandeling is goed verlopen.
In vergelijking met 2 andere aanbieders heeft Apple Tree ons uitstekend geadviseerd en daarenboven het hele proces fantastisch gefaciliteerd. Helemaal gezien het niet gunstige Beursklimaat. Door onderling goed overleg en door de uitstekende ondersteuning van het Apple Tree team zijn relatief goed en tijdigdoor deze uitdagende periode gekomen. Nogmaals complimenten aan het hele team.
Op duidelijke wijze lijfrentes geregeld. Bij problemen werd contact opgenomen en BND na gebeld.
Goed bereikbaar via tel en mail. Voldoende tot goede kennis van zaken.
Prettige contacten gehad en goede afweging kunnen maken.
Prima , helder en duidelijk
Net als de vorige keren heeft Michael Bieger rustig en duidelijk uitgelegd wat mijn mogelijkheden waren. De verdere verwerking ging soepel en zonder moeilijkheden.
AT werkt snel en correct, iedereen is op de hoogte van je dossier. Wat zij afspreken komen zij ook na.
Respons op vragen binnen één of twee dagen beantwoord, soms binnen een paar uur. Status veranderingen werden vaak al gemeld eer de betrokken financiële instanties dat deden. Hulde Communicatie was helder en de uitleg relevant
Doen wat ze zeggen en geven je rust in het afwikkelen van de zich voordoende vragen. Ook makkelijk te contacten en altijd bereid om je te helpen.
Snelle keuze van het passende product
Ondersteuning is correct. Goede informatie waardoor snel handelen om tot een besluit te komen, mogelijk is.
Bij iedere stap die we verder komen(bijv, reactie van een pensioen die overgemaakt is)ontving ik een bericht. Goede begeleiding en uitleg en snelle reactie.
Deskundige medewerkers. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van het aanvraagproces. Apple Tree ingeschakeld om de aanvraag, afwikkeling en doorbetaling van 2 bij verschillende verzekeraars samen te voegen pensioenkapitalen voor mij te laten ontzorgen. Apple Tree had naar mijn verwachtingen directere en effectiever ingang bij deze verzekeraars. Deze verwachtingen zijn uitgekomen. Via Pensioenkoers kon ik vooraf zien wat het meest profitabele aanbod was voor de aankoop van 1 pensioen. Enig mineur minpunt was dat de pensioenpolis 2 weken bij de backoffice is blijven liggen, voordat ik deze beoordeeld toegestuurd verkreeg.
op moment dat door wordt gevraagd naar details achter de verschillende aanbiedingen, bijvoorbeeld details mbt rendementen etc was het antwoord beperkt. Had meer details verwacht.
Een heldere no nonsense club. Geen mooie praatjes. Duidelijk en eenduidig voorstel. Snel geregeld zonder gedoe. Uiteindelijk op tijd mijn eerste uitkering ontvangen.
Wij zijn uitstekend geholpen door Apple Tree. Zij hebben een deel van ons pensioen met een veel beter resultaat dan verwacht ingekocht. Het proces liep vlot en werden wij goed op de hoogte gehouden van het verloop. De enige resterende vraag werd echt prompt per mail beantwoord. Zeer correct, vriendelijk en doen wat ze beloven!
Zetten er vaart achter dat ik mijn zaken goed op tijd zou regelen.
Het is niet teveel als je wat wil weten,je wordt telkens netjes geholpen als je ergens meezit.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.