Goede hulp, duidelijke communicatie ook tijdens het proces.
Goed geregeld
Makkelijk te benaderen en goede service
Goeie ervaring, gemaakte afspraken worden prima nagekomen
Advies bij aanschaf pensioen.
Uitmuntend
ervaring is vlot.
Duidelijke en accurate reactie
Duidelijke communicatie, voldoende terugkoppeling
Prettig, klantgericht en doeltreffend.
Op het punt ‘duurzaamheid’ was er geen voldoende inhoudelijke visie/kennis. Op de standaard pensioen punten zeker wel. Uitleg effect lagere beurskoersen en stijgende marktrente mag nog wat scherper.
Alles volgens afspraak geregeld.
alles is goed en vlot verlopen; adviezen waren zeer raadzaam
Apple Tree heeft de gehele afhandeling goed mijn belangen behartigd. Trad goed op naar alle partijen. Ook bij tegenslag van de derde partijen bleven zij volhardend en mij goed op de hoogte houden. Meerdere contactpersonen pakken, bij afwezigheid, geruisloos de behandeling over.
Perfect en uitstekend geholpen.
Correct te woord gestaan, vriendelijk en beleefd. Zeer tevreden
Goed geïnformeerd professioneel afgehandeld raad dit bedrijf zeker aan!
Ik ben positief over de hulp, begeleiding en snelle reacties bij de aanschaf van mijn pensioen.
Duidelijk, goede informatie, gewoon geweldig Ga zo door
Afspraken worden stipt nagekomen, ongeacht welke medewerker. Overdracht van ene naar andere medewerker gaat naadloos.
Plezierig, professioneel en snel geholpen
Duidelijk advies. Heel snelle reactie op de enkele vragen die ik had.
een geweldige en vakkundige instantie, die snel mijn pensioen wegzetten.
Vriendelijk geholpen en het was snel voor elkaar. Minpuntje is dat het best prijzig is. Voor de rest was het o.k
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.