Ik ben door Apple Tree (service gericht) door het traject heen geloodst om uiteindelijk de benodigde uitkering op tijd te ontvangen!
Ik ben goed geadviseerd en netjes geholpen. Je krijgt snel antwoord op je vragen en wordt goed op de hoogte gehouden. Mijn dossier is correct behandeld en afgesloten naar volle tevredenheid.
Goed geholpen. Het aangaan van een pensioenverplichting is iets waar een gemiddelde Nederlander geen ervaring mee heeft. Is ook meestal eenmalig. Ik ben hierin door Apple Tree professioneel en goed geholpen. Ook de rust die van hen uitstraalde was zeer prettig.
Vanaf eerste contact direct uiterst tevreden en dat is in de loop van het traject is dat niet veranderd. Ook bij een enkele afwezigheid van de eerste adviseur perfecte vervanging en service. Mooie prijs-kwaliteitverhouding.
Na kantoortijd toch nog een poging gewaagd met de vraag of er ruimte was voor een offerte voor een aan te kopen pensioen. De volgende ochtend lag die offerte al in de mailbox, waarbij de aanbiedingen belangrijk in mijn voordeel afweken van die van de pensioenuitvoerder in de opbouwfase. Na het ondertekenen van wat formulieren werden alle verdere handelingen direct door Apple Tree overgenomen. Kortom, value for money.
Wij zijn bekend met Apple tree en ook dit keer zijn wij niet teleurgesteld in onze verwachtingen. Dankjulliewel!
Heel goed geholpen voor mijn pensioen.
Kennis van zaken/to the point en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie.
Goed en professioneel , je wordt goed op de hoogte gehouden in het proces.9
Duidelijke afspraken die adviserend zijn. Meedenken met de klant levert een beter pensioenresultaat op dan aanvankelijk door de voorkeur verzekeraar was aangeboden.
Zie punten hieronder
Eén van mijn pensioen uitkeringen moest ondergebracht worden bij een andere maatschappij. Apple Tree, in deze Sander Rookhuizen heeft dit voor mij geregeld en tevens nog een 2de pensioen hierbij ondergebracht. Alles goed geregeld. Prettige communicatie. Apple Tree hield mij gedurende het traject, via mail en telefonisch op de hoogte van de ontwikkelingen. Inmiddels is het eerste pensioen gestort. Ik ben zeer tevreden.
Vlot en duidelijk advies Prima uitleg
Medewerkers heben kennis van zaken. Ze houden zich aan afspraken enregelmatig informeren ze over de vervolgprocedure!
Heel fijn
Vanwege een zekere tijdsdruk werd mijn vraag mbt een financiële dienstverlening adequate en kundig opgepakt. Goede voorlichting en begeleiding van het proces. Prima.
Bereikbaar en behulpzaam, snelle reactie,
voor mij best een ingewikkelde materie, maar ben prima geholpen en alles is precies naar wens uitgevoerd. BEDANKT!!
Het proces verliep van begin tot einde goed. Echt ingewikkeld was het ook niet. De kosten die ik moest betalen vind ik dan ook wel te hoog als ik kijk welke activiteiten Apple Tree daarvoor heeft gedaan. Verder heb ik meer medewerkers contact gehad. Ik had het prettiger gevonden met één en dezelfde medewerker het proces doorlopen te hebben. Na mijn eerste contact moest ik bellen om de offerte te ontvangen aangezien de medewerker waar ik contact mee had gehad over de offerte met vakantie was gegaan en vergeten was mij de offerte te mailen. Slordig.
De aanvraag werd snel en volgens afspraak afgehandeld.
Niet persé een hoger pensioenbedrag, maar wel duidelijkheid en bewaking van het proces van offerte, acceptatie, waarde-overdracht en uitbetaling.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.