Ik werd snel en goed geholpen
Steeds goed geholpen
Commiunicatie was duidelijk met heldere tekst en uitleg.
Mijn inzicht in dit soort zaken is niet zo goed, telefonisch heel goede uitleg gekregen, en heel goed geholpen met alles verder!!!
Snel en vakkundig geholpen
prima, accuraat en niet te duur
Goede en proactieve begeleiding bij het omzetten naar een lijfrente
Duidelijke afspraken en snelle reacties op e-mails/vragen.
Goede vergelijking van diverse maatschappijen om een keuze te maken.
Snelle levering van de offerte. Goede en soepele afhandeling van de aanvraag direct ingaand pensioen.
Mijn pensioenuitkering is veel lager dan toegezegd, zijn **********
Prima en vlot geregeld
Beetje afhankelijk van wie je spreekt, maar de persoon die t uiteindelijk oppakte was perfect
Prima ervaring, fijn contact en geduldige medewerkers. Alles werd netjes uitgelegd en afgehandeld.
2 keer gebruik gemaakt van de bemiddeling van Apple-Tree. Zeer tevreden, snel, vakkundig en laagdrempelig. Aanrader gewoon
Prima alles volgens afspraak en bewaakte voortgang perfect
Effectief
zie boven
Zie boven
Super goed geholpen met het aankopen van mijn pensioen
Ik ben gelukkig om te werk met Apple Tree Adviseurs. Bedankt voor zijn hulp!
Het omzetten van een koopsom in een periodieke uitkering leverde 2 keer snel en goede offertes op die na goedkeuring probleemloos werden uitgevoerd. Duidelijke uitleg wat het verschil tussen de diverse aanbiedingen is en wat de risico’s en (on)mogelijkheden zijn. Ik zou de bij een keer direct weer bellen.
Klant veel meer beloven dan werkelijk wordt geleverd tot 2 keer toe. Blij dat mijn financiële basis er niet van af heeft gehangen! Oplossing ook niet echt tevreden makend.
Apple Tree heeft mij snel 2 opties gegeven. Uitgelegd wat zij aan verschillen zien tussen de 2. Na de keuze door mij is er snel gewerkt aan het realiseren. Goed systeem om inzicht te houden op ontwikkelingen en stappen. Bij vraag, persoonlijk contact en goede feedback.... aanrader
Mijn aanvraag verliep niet zo voorspoedig. Dit was niet de schuld van Apple Tree maar van de externe partij. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden van de voortgang en als ik hun nodig had waren ze telefonisch goed te bereiken. Ook afspraken kwamen ze goed na.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.