sommige zaken moet je gewoon niet zelf willen regelen en dan is Apple Tree een betrouwbare en deskundige partner.
Mijn ervaringen met AppleTre zijn zeer positief. Ze doen wat ze beloven
Top !
Goede adviezen ten behoeve van uiteindelijke keuze.
Ik ben blij met de manier waarop mijn pensioen geregeld is.
Na keuze liep alles vlot en loste men problemen met Nationale-Nederlanden op.
Alles perfect, transparant, overzichtelijk en vlot geregeld.
Door verblijf in het buitenland was het erg fijn dat alles digitaal kon worden afgehandeld. Geen papieruitwisseling. Tijdens het proces werd ik goed geïnformeerd en ben ik niet door de verzekeringsmaatschappijen benaderd. Apple Tree neemt en houdt volledig de regie.
Ben erg tevreden over de support die Apple Tree mij heeft gegeven bij de keuze van mij pensioen(vorm). Kon zelfs in Amsterdam op kantoor komen om ook face-to-face nog het een en ander door te nemen. Was echt top allemaal!
Zowel front als backoffice hebben mij uitstekend begeleid in het verwerven van mijn pensioen
Prima partij!
Goed, duidelijk
Er wordt duidelijk en overzichtelijk gecommuniceerd
Netjes geholpen met mijn vraagstuk . Tevreden met de service
Zeer tevreden over de afhandeling. Snelle terugkoppeling, prima communicatie.
Fijn contact, deskundig, telefonisch altijd bereikbaar
goede duidelijke service en vlot antwoord
Ik heb heel goed contact gehad met de medewerkers van Apple tree. Ze waren duidelijker jk en deskundig. Ik kon ze altijd bellen met vragen. Ze hebben me geweldig geholpen.
Keurige afhandeling van mijn zaken en eerlijk en onafhankelijk advies gekregen. Op basis van het advies de opdrachtgegeven en deze is soepel en goed uitgevoerd.
Altijd bereid om vragen te beantwoorden. Alles goed en duidelijk uitgelegd.
Op alle vragen krijg je snel en deskundig antwoord. Administratieve zaken worden duidelijk en vakkundig afgehandeld. Kost je zelf weinig energie om.
Ik ben zeer tevreden over het gehele proces van begeleiding van offerte tot afhandeling van mijn lijfrente. De benadering was heel persoonlijk en meedenkend, ik voelde mij echt goed geholpen.
Prima en directe service/contact
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.