Op voorhand goede uitleg en advies. Vervolgens een extra inspanning mbt het verkrijgen van een betere aanbieding. Hierna een tijdige en accurate opvolging/afwikkeling zoals beloofd
Uitstekend en snel geholpen. Snelle offerte, goede opvolging. En (belangrijk) prima bereikbaar voor vragen. Aanrader!
Apple tree heeft mij zeer vakkundig en snel geholpen met de vragen en problemen waar ik Apple tree voor heb benaderd
Zie boven
Duidelijke en goede communicatie
Apple tree heeft snel en adequaat gehandeld. In onze 1e offerte stond echter een fout rentepercentage bij degene die het hoogste rentepercentage had moeten hebben . Hierdoor maakte ik 1e instantie niet de voor mij meest gunstige keuze. Vanuit Apple tree werd gevraagd waarom wij deze keuze gemaakt hadden en toen pas werd duidelijk dat er een fout in de 1e offerte stond. Daarna is adequaat gehandeld op de correctie.
Ik ben vanaf dag 1 goed geholpen altijd correct te woord gestaan met de zoektocht naar een andere pensioenuitvoerder dan waar ik eerst zat.
I.v.m. een persoonlijke pensioenregeling een vorige werkgever kreeg ik van een oud-collega de tip om hierover bij Appletree te informeren. Hij had hier zelf uitstekende ervaringen mee. Ook voor mij bleek dit een uitstekende keuze. Prettige contacten, gedegen deskundigheid en advies, overzichtelijke offertes . Kortom, een uitstekende dienstverlening tegen een gunstig tarief. Alles wordt voor je geregeld met een volledige ontzorging voor mijn persoonlijk pensioen. Voor eventuele vragen kan ik ook altijd bij Appletree terecht.
Apple Tree geeft deskundige uitleg. Op vragen wordt goed ingegaan. De communicatie verliep prima, zowel telefonisch als per email.
Apple Tree voelt goed aan wat de klant autonoom kan en wil afwikkelen en past haar service aanbod daarop aan. Al met al zeer tevreden met hun service. Vooral hun bereikbaarheid en toegankelijkheid is een pluspunt. Mijn volgende koopsompolis die vrij valt ga ik weer via hen regelen.
very good Apple Tree
Met het aankopen van pensioen heeft Appletree mij zeer goed geholpen
Prima dienstverlening, goede communicatie
Jammer dat jullie mij verplichten om dit veld in te vullen. Daar knap ik volledig op af. Ik had dan ook al besloten om jullie formulier dan maar niet in te vullen. Ik wil zelf bepalen of ik een veld invul of niet. Nu jullie mij een herinnering sturen, doe ik het dan toch maar. Het zou beter zijn om de klant vrijheid te geven om iets wel of niet ion te vullen.... Voor de rest ben ik erg tevreden over jullie dienstverlening. Zie scores hieronder. Het enige wat is te verbeteren is één onderdeel van de communicatie. Ergens in het proces waren een aantal weken waarin ik niets hoorde. Daar werd ik een beetje onrustig van. Na mijn vraag was dat wel verklaarbaar, maar dat wist ik pas toen ik vroeg waarom ik niets hoorde. De overige communicatie was wel OK.
Mijn e-mail werd snel en correct geantwoord en direct werd een oplossing geboden voor mijn situatie. Ook de offerte en de acceptatie verliepen zeer soepel. Zeker een aanrader!
Ben zelf niet handig met een computer, vond het lastig/moeilijk om alle documenten digitaal in te vullen en te versturen. Heb hier dan ook een kleine week over gedaan voor het geluk was. Bijvoorbeeld handtekening was niet goed gelukt, het heeft wel even geduurd voor ik door had, eigenlijk per ongeluk , dat door het vak je naar naar links te schuiven je een rode vakje in beeld kwam met de tekst opnieuw. Ben ook niet gebeld om het een en ander door te spreken, maar de aanvraag was voor mij wel duidelijk, zodat ik zelf hierover ook geen contact heb op gezocht .
X
Goed advies en vlot en correct afgewikkeld
Alle prima geregeld
Mijn ervaring was heel prettig, met een open dialoog waarin meningen gewoon werden uitgesproken zonder agenda. Hierdoor werd het keuzeproces ook transparanter voor mij.
Prettig en direct
Werd goed op de hoogte gehouden van het proces en hoefde er na de aanmelding niets meer te doen. Uitvoering was zoals beloofd. Prima service, een aanrader.
Het is mijn tweede ervaring met Apple Tree en wederom ben ik super tevreden met hun onafhankelijke werkwijze en wat zij voor mij hebben betekend in het ten uitvoer brengen van mijn pensioenuitkering.
Ik nam Apple Tree in de hand vanuit het idee dat zij mij het werk uit handen zouden nemen maar uiteindelijk moest ik toch bijna alles zelf regelen en vond ik de 195 euro voor de geboden hulp te goed betaald.
Eerst betalen en dan gaan ze aan de slag zo dat de eerste twee betalingen van je pensioen ,eigenlijk voor hun is , vindt ik niet correct,
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.