Prettig, correct en snel
Na eerdere positieve ervaring nogmaals van de Apple tree diensten gebruik gemaakt. Ze hebben kennis van zaken, zijn beleefd, zeggen wat ze doen en doen wat ze toezeggen.
(❁´◡`❁)
Wel jammer dat ik ze erop moest wijzen dat ik al geïnformeerd was door ASR terwijl Apple Tree toen pas om de offerte vroeg bij ASR. Wel makkelijk dat zij het papierwerk in orde maken voor je
Offerte was snel en goed geregeld , afhandeling naar maandelijkse uikering ook goed geregeld !
Zie hierboven.
Snelle reactie’s, verstand van zaken
Mijn ervaring met Apple-Tree is bijzonder prettig, vragen werden snel en vakkundig beantwoord. Tijdens het proces werd ik voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik kan Apple-Tree bij iedereen aanbevelen.
Zelf uitgezocht op Pensioenkoers wat de beste aanbieders zijn. Jammer dat ik het vervolgens niet rechtstreeks kon regelen bij De Onderlinge. Dan had ik de 280 euro aan bemiddelingskosten bespaard die Apple Tree in rekening brengt terwijl ze daar nauwelijks iets voor hebben hoeven doen
Apple Tree heeft mij geadviseerd inzake de aankoop van een pensioen en daarna ook de aankoop geregeld. Vanaf het eerste contact tot afronding is dit een plezierige ervaring geweest: snelle reacties, goed offerte traject, kennis van zaken zijn een paar steekwoorden die de dienstverlening kenmerken. Een pensioen aankopen doe je wellicht maar één keer in je leven en het is erg plezierig dat je van alle stappen die op de achtergrond plaatsvinden op de hoogte wordt gehouden. Zo ontoegankelijk en ondoorgrondelijk verzekeraars kunnen zijn, zo helder was de communicatie van en met Apple Tree. Er zijn uiteraard wat kosten ver bonden aan de dienstverlening (vast bedrag!) en die kosten vind ik erg redelijk en volleding gerechtvaardigd.
Zie boven
Goede dienstverlening, uitstekende communicatie
Ik was ruim voor pensioendatum aan het rondkijken en was geschrokken van de kosten van locale pensioenadviseurs. Via pensioenkoers vond ik eenvoudig een aantal opties, waarna ik na enige weken gewaarschuwd werd door Apple Tree over dalingen en een nog geldige offerte van een aanbieder. Hierop in actie gekomen en met behulp van Pensioenkoers nu een regeling kunnen afsluiten die mij over 20 jaar een plus aan Pensioen van rond de €15.000 brengt....... Voor een niet overdreven acceptabel adviseurs tarief.
Snelantwoord, goed en zinvol advies. Snel offertes.
Geweldig bedrijf
prima ontzorgd
Deskundige mensen , altijd bereikbaar. Scherpe tijdsbewaking.
Snelle reacties op vragen en goed bereikbaar. Hebben me veel uit handen genomen.
Snel en goed voor offertes en de overdracht gezorgd.
Aan de ene kant biedt het gemak en directe verbinding met Apple Tree, maar aan de andere kant ook afstandelijkheid en een zekere oppervlakkigheid in menselijke interactie. dat zou iets meer aandacht gegeven mogen worden. Het gaat per slot over serieus geld/ inkomen.
Prima advies, er wordt veel meer inzichtelijk gemaakt dan waar je zelf op verdacht bent en/of je via je UPO te weten komt. Alles wordt vlot en correct afgehandeld en je wordt over alle stappen geïnformeerd.
Prettig contact,vlotte en correcte afwikkeling
Ik vind heel goed van apple tree.
Het op de hoogte houden , met nieuwsbrieven per email komt heel vakkundig over. Het contact per telefoon , kwam ook plezierig en vakkundig over. Ben zeer tevreden , over de afhandeling.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.