alles duidelijk en goed gecommuniceerd met een goede ondersteuning op een voor mij (een leek op dit gebied) . geen vraag was te veel en steeds een duidelijk antwoord.
Apple Tree vraagt een offerte aan bij vijf verzekeringsmaatschappijen die daarna vanzelfsprekend voor een bepaalde periode geldig zijn. Er wordt echter geen gegarandeerde verkoopwaarde voor een bepaalde periode gegarandeert wat uiteindelijk resulteert in een opbrengst die 4% lager ligt dan de oorspronkelike uitgangswaarde.. Dit word enkel even medegedeeld, beter was het als men meer transparant zou zijn in deze, geef aan waar de uitgangswaarde op gebaseert is en waarom de verkoopwaarde lager is uitgevallen. Op de nu gehanteerde manier blijft er altijd twijfel waar het verschil is gebleven.
Ik heb tweemaal gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Apple Tree. Ik ben beide keren goed geïnformeerd en snel geholpen. Ik ben goed geïnformeerd over de vervolgstappen en de verwachte tijdsduur tijdens het traject. Samengevat; Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de door Apple Tree geleverde service.
Erg handig om een verzekeraar met de hoogste uitkering te selecteren. Nadat je de verzekeraar geselecteerd hebt, wordt het gehele proces (overdracht van de huidige verzekeraar naar de nieuwe verzekeraar) door Apple Tree begeleid. Voor mij heeft dat geen toegevoegde waarde en zou een keuze moeten zijn. Mogelijk dat dan de eenmalige dienstverleningskosten omlaag kunnen.
Zowel mijn pensioen als mijn lijfrente uitkering geregeld via Apple Tree, ik had er geen omkijken meer naar en alles is naar volle tevredenheid afgehandeld.
Ik heb een hele goede ervaring met Apple Tree gehad. De contactpersoon was heel deskundig en heeft mij goed begeleid, zodat ik een goede keuze heb kunnen maken. Alle afspraken zijn goed nagekomen en er was ook sprake van transparantie. Uiteindelijk is alles snel en deskundig afgehandeld. En de kosten vond ik niet hoog.
De uitwisseling van persoonlijke gegevens had wat zorgvuldiger gemogen.
Ik ben ontzettend goed geholpen
Top, goede communicatie
Geen woord gezegd. Alles prima.
Volgens afspraak alles goed verlopen.
In een telefoon gesprek werd alles duidelijk uitgelegd, later bevestigd en goed geregeld.
alles goed geregeld , ook telefonisch bereikbaar
Ook als je zelf denkt veel van de materie te weten, helpen deze vaak jonge adviseurs je op een directe, begrijpelijke en adequate wijze.
Goede uitleg gegeven oa over meer pensioen opnemen tot aow leeftijd. Deze mogelijkheid was mij Werd op de hoogte gehouden over vooruitgang tijdens verkoop aandelen in pensioenfonds. Bij vragen kwam er direct antwoord.
Ik ben blij dat ik alles uit handen heb gegeven aan apple-tree die weten van aanpakken.
Ik ben zeer tevreden
korter kan ik het niet maken
I think they got me the best deal, but it is not cheap.
Prima geholpen en goed geadviseerd.
PERFECTE service
Ik heb te vaak om informatie moeten vragen. Uitleg was summier en ook onduidelijk. Zeker het inkomsten belasting aspect is onderbelicht en heb ik zelf moeten uitzoeken. Het totale beeld dat ik heb is dan ook matig tot slecht.
Snelle reactie op mijn verzoek en alles keurig afgehandeld.
Ik keek erg op tegen het proces van geld vrijmaken en via partijen offertes aanvragen. BeFrank ( mijn pensioenbelegger) werkt samen met Apple Tree en dat pakt goed uit. Op het moment dat ik hen de opdracht gaf voor het hele proces is dat ook exact wat ze deden. De beste selectie aanbevelen. Communicatie onderhouden tussen alle partijen, en vooral naar mij toe. Elke stap die gemaakt moest worden en Apple Tree uit handen kon nemen, deden ze ook. Daar waar ik tegenop keek, was zeer bevredigd geregeld na tussenkomt en of bemiddeling van deze partij. De redelijke kosten voor de diensten zijn een kleine prijs op voor het gemak dat je met Apple Tree in huis haalt. Zeker een aanbeveling!
Apple Tree heeft mij uitstekend begeleid bij de vaak ingewikkelde keuzes om tot het meest optimale pensioen te komen.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.