Op vragen wordt zeer snel en kundig gereageerd.
Delt with me very expertly, assisting on every step of the way in arranging my Netherlands based pension to be converted to a fund that fully met my needs. I have already recommended them to an ex colleague, who was like me having great difficulty in wading through what seemed a quagmire until Apple Tree became involved. Well done Apple Tree most expertly expedited for me.
Apple Tree heeft mij goed begeleid bij het maken van mijn pensioenkeuzes.
Bij Apple Tree word je professioneel en deskundig geadviseerd en geholpen. Ze zoeken naar optimale rendementen voor je financiële producten. Daarnaast word je altijd vriendelijk te woord gestaan en reageren ze snel en adequaat.
Goede afhandeling omzetten LR naar uitkerende bancaire LR
Als zelfstandige ben ik gewend om mijn eigen zaakjes te regelen. Een zakenrelatie vond het daarom ook vreemd dat ik Apple Tree gebruikte om mijn pensioenzaken te regelen. Ik had echter veel aan mijn hoofd met de liquidatie van mijn bedrijf. Daarnaast was mijn vrouw ernstig ziek geworden en ze is ook nog voordat alles definitief rond was overleden. Tot slot liep de afhandeling bij de verzekeraars ook niet op rolletjes. Wat was ik blij met Apple Tree! Zij namen me een hoop werk uit handen en zorgden er voor dat ik me kon richten op de zaken die op dat moment veel belangrijker voor mij waren. Ja, het kost wat geld, maar voor mij was het het geld dubbel en dwars waard. Ik werd door Apple Tree regelmatig op de hoogte gehouden van het proces en de communicatie verliep zeer prettig.
Zie boven en hoge kosten voor eenmalige afhandeling
Vriendelijk professioneel snel.
Super positieve ervaring, geen druk, geen haast, vriendelijk, goed bereikbaar, en de beste deal gekregen, beter dan bij de pensioenverzekeraar die pushen om de deal rond te maken. Appletree, top echt een aanrader en ontspannen club.
Ik heb de bemiddeling als professioneel en betrokken ervaren. Fijn dat de adviseur vinger aan de pols hield en een snelle afhandeling bewaakte. Ook was hij goed bereikbaar voor vragen. Dank!
Fijn dat jullie alles regelen en de afspraken nakomen.
Goede en duidelijke service omtrent de aankoop van pensioen. Geven duidelijke uitleg en bij vragen is er steeds een snelle reactie.
Snelle reactie op mijn vragen. Enkele varianten onderzocht en de top aanbieding gekozen.
Vlot en vakkundig geholpen
The experts were very efficient, and the process of selecting the most appropriate pension scheme was very smooth. Fees were identified and agreed upon. Fantastic support!
Vriendelijke en correcte communicatie.
"Apple Tree heeft mijn verwachtingen overtroffen als onafhankelijke adviseur voor expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Hun diepgaande expertise en persoonlijke benadering hebben mij geholpen om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Ik waardeer hun professionele en transparante advies ten zeerste en beveel hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar deskundig financieel advies."
Hoewel de omzetting van opgebouwd pensioengeld waarschijnlijk altijd over grote geld bedragen gaat en dus soms spannend kan worden ervaren, geeft Apple tree vertrouwen en kennis alsook iedere keer informatie en feedback mbt de transactie tot dat het pensioen op je eigen pensioen “privérekening “ staat Well done
Een aanrader, alles wordt op een professionele manier voor je geregeld.
Mijn vragen zijn op een fijne manier beantwoord
Deskundig advies
Apple Tree is al heel lang mijn adviseur als het gaat om lijfrente verzekeringen. Zij hebben me bij het maken van de juiste keuze altijd met raad en daad bijgestaan in deze ingewikkelde wereld. Ik ben minder tevreden over de verzekeringsmaatschappijen waarmee ik te maken heb gehad. Zeer traag en hoge kosten kortom veel woekerpolissen.
de informatie alsmede de communicatie waren perfect, open en eerlijk. De gehele afwikkeling verliep voor mij in sneltreinvaart en werd ook rekening gehouden met handicaps. Voor mij was dat mijn doofheid. Grote bedrijven als ASR en Nationale Nederlanden kunnen er een voorbeeld aan nemen. Zeer veel dank.
Duidelijke informatie.
Uitsteken
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.