Goede, snel en geen problemen, vond er wel een stevig prijskaartje aan hangen.
Prima en duidelijke begeleiding. Terugkoppeling altijd prima en goed op tijd.
zie boven
Ik heb jullie adres van mijn Broer, die had ook goede ervaring.
Vanaf het eerste contact was duidelijk dat ik met deskundige mensen te maken had en dat deze mij ook op een heldere en duidelijke manier wegwijs hebben gemaakt in de mogelijkheden met het aankopen van mijn pensioen. Alle gemaakte afspraken werden nagekomen en de afwerking verliep naar wens.
vriendelijke mensen,die je duidelijk alles uitleggen.
Alles heb ik digitaal af kunnen handelen.
Ik woon buten de EU. De enige keus die ik heb voor uitbetaling van mijn pensioen is Nationale Nederlanden. Dit heb ik vermeld aan Apple Tree. Maar ik werd geswongen door Apple Tree hun onzinnige procedure te volgen. Het advies was om mijn pensioen van BeFrank (onderdeel van NN) uit te laten betalen door NN. Ik had niet anders verwacht. Dit was het advies dat ik van tevoren al vermeld had. En voor de moeite, krijg ik mijn egen advies terug, en mocht ik daarvoor 295 euro betalen. Als ik dat niet deed, werd mijn geld niet overgemaakt - van de ene onderdeel van NN naar de andere..
Goed op de hoogte gehouden via email ik heb alle vertrouwen in Apple Tree vriendelijk aan de telefoon alles goed uitgelegd.
Ik had al eerder bij een ander een lijfrente gedaan, daar moest ik alles downloaden, afdrukken, onder alle papieren mijn handtekening zetten, weer scannen en opsturen. Dat was heel omslachtig. Hier hoefde ik alleen één handtekening te zetten en het stond gelijk op alle papieren.
Uitstekende ervaring vanaf de eerste e-mail en het snel daarop volgende heel duidelijke en reeele adviesgesprek. Heb kort daarop besloten met Apple Tree in zee te gaan. Ik kreeg verschillende offertes, allemaal gunstiger dan het aanbod van Aegon. Snel een keuze gemaakt, waarna Apple Tree de zaak verder in orde heeft gemaakt. Ik werd steeds uitstekend op de hoogte gehouden van de vorderingen, heel fijn gelet op de voor mij zo intransparante praktijk van pensioenen. Ik beveel Apple Tree van harte aan: ze hebben mijn zorgen op zich genomen en goed en kordaat afgehandeld!
Mooi dat ik bij elk stapje van het proces op de hoogte gehouden werd.
Fijn geholpen en zeiden de juiste dingen.
Vanaf dag 1 is alles geregeld zoals beloofd, inclusief de regelmatige update over wijzingen in het proces. Ik kan Apple Tree van harte aanbevelen.
Zeer poditief. Mijn complimenten
Eigenlijk ging bijna alles goed. Enkel het pensioenfonds deed wat moeilijk over de ingangsdatum wat later toch weer wel kon. Moest daar wel zelf achteraan, maar dat was dan ook alles. Verder prima begeleiding.
Geven je goede inzichten in de mogelijkheden en wat mogelijk voor jou beste optie is van de verschillende offertes die ze bieden
snelle en correcte afhandeling
Wordt goed geholpen, gegevens zijn goed in te vullen, verder verliep alles zoals het moet.
Contact gemaakt, gegevens verstuurd. Binnen enkele dagen reactie. Resutaten ekeken en zaken geregeld.!!
Klantgericht en behulpzaam, en altijd snel bereikbaar.
Behulpzame medewerker. Goede afhandeling.
Het kan dus toch, vergelijking (op Pensioenkoers) mogelijk maken zonder allerlei ingewikkelde formuleringen, addertjes onder het gras, al dan niet in kleine lettertjes, gewoon eenvoudig een paar dingen invullen en pats boem, je ziet meteen waar je aan toe bent, in bruto en netto. Ook alle aanvullende informatie op de website is helder. De offerte van Apple Tree: idem dito. En dit alles voor een zeer schappelijke prijs, en geen flauwekul achteraf dat je toch nog van alles zelf moet regelen, nee, er wordt gedaan wat er beloofd wordt. Dus in één woord; prima !
Keurig geholpen ook telefonisch
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.