In enkele situatues waren de medewerkers pro-actief, hetgeen ons goed heeft geholpen.
Vriendelijke deskundige medewerkers die immer bereikbaar zijn !!
gewoon zoals het hoort.
ben door Dhr Stieltjes geholpen en ben uiterst tevreden waarop hij dit heeft gedaan,mij steeds op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen,ook de andere collega,s waar ik mee te doen heb gehad waren zeer vriendelijk.
Het proces om geld bij een maatschappij weg te krijgen en ergens anders te beleggen is lastig en vol formaliteiten. Het proces wordt door AT keurig in de gaten gehouden. Als er even iets hapert wordt het proces weer op gang gebracht. Heel goed. Als dan ook nog een gunstige beleggingen optie wordt aangeboden, dan kan het niet anders dan dat je tevreden bent. Daarnaast nog diverse nuttige tips gehad. Voorts wordt bij afwezigheid van je contactpersoon de zaak even overgenomen door een collega. Ook dat is erg prettig.
alles snel en normaal
alle zaken zijn goed en op tijd afgehandeld
Beide medewerkers van Apple Tree waar mee ik contact heb gehad waren vriendelijk en deskundig. Afrspraken zijn perfect nagekomen. Eenmaal bleek Apple Tree telefonisch niet bereikbaar, maar daags daarop werd ik direct teruggebeld.
Snel en duidelijk advies
Prima service, alle afspraken nagekomen
Mijn ervaring is kort en duidelijk advies, geen gezeur of klets. Afwerken met meil of telefoon schiet op en koste weinig, is voor beide partijen gunstig.
gewoon een correcte, zorgvuldige afhandeling van zaken
-Luisteren, vakkundig en rustig reageren, relevante schriftelijke communicatie. -Nazorg
Alles keurig netjes afgehandeld; bij onduidelijkheden direct actie ondernomen en op het juiste spoor gezet.
Ik ben op een prima manier geholpen, en een snelle afhandeling, van mijn zake.
Het is allemaal prima en duidelijk, en overzichtelijk, als er vragen zijn worden die beantwoord
zie hier boven
Prima communicatie tussen banken en client. Van voor stap goede voorlichting
alles wat beloofd wortd, wordt ook stipt uitgevoerd. Prettige telefonische omgang en dito uitwerking van afspraken!
Alle afspraken werden keurig nagekomen en communicatie verliep vlot en op deskundige wijze
Goede ervaring, positief: ik kreeg heldere uitleg en wat ik wilde of nodig had werd vrij snel en soepel geregeld.
Alles is naar wens en op een goede manier geregeld, mijn dank hiervoor en succes in de toekomst.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.