Materiedeskundig en adequaat
Ik vind het prettig dat de mensen van Apple Tree mij goed konden helpen, ook al woon ik in Nieuw Zeeland. De meeste andere tussenpersonen haken af als ze ontdekken dat ik in NZ woon.
Fijne uitleg, keurige verzorging, en tijdige betaling
goed bereikbaar, deskundig en vriendelijk personeel
voor herhaling vatbaar
De verzekeraar die het geld moest overmaken hanteerde allerlei vervelende vertragingstruckjes. De inzet van medewerkers van Apple Tree deden ook hun best doorde verzekeraar telkenmale te benaderen. Het is alweer een tijdje geleden dus allles niet meer scherp. De igevulde gegevens spreken echter m.i. voor zich.
Zakelijk, snel, vriendelijk
Zelf ook de voortgang bijgehouden. Communicatie hierover zeer goed.
Bij toeval Apple Tree enige jaren geleden gevonden. Meerdere adviezen gevraagd en naar tevredenheid gekregen. Dit wil zeggen dat Apple Tree er altijd een beter bod uit wist te slepen, dan ik zelf had gekund. Ondanks dat het slechts zaken waren met geringe opbrengsten voor Apple Tree ben ik steeds zeer klantvriendelijk behandeld. Klasse!
Alle kontakten als zeer prettig en deskundig ervaren.
Zie boven.
Snelle reacties en zeer informatief.
Manfred Stieltjes heeft zeer deskundig geholpen, was steeds snel in de op te volgen acties en ondersteunde mij goed, zoals bv de concepT brieven die hij opstuurde. Ik ben een zeer tevreden klant. Hoop dat wan weer zij nog goede adviezen hebben die blijven geven en eventuele benodigde after sales ook zo blijven doen
- goed meedenken - goed advies (incl. begrijpelijke uitleg ervan!) - vlotte afhandeling - regelmatige voortgangsberichtgeving
Alles was uiteindelijk naar wens geregeld.
bijzonder goed advies, er is inderdaad meer uit te halen dan ik had gedacht.
Altijd (behalve onderstaand) en snelle reactie op vragen.
N.a.v. het zoeken naar goed en vlot advies en ondersteuning om een bescheiden bedrag verstandig weg te zetten ben ik na een tweetal tijdrovende en teleurstellende adviesgesprekken via website terecht gekomen bij Aplle Tree. Wat rondgezocht en gezien dat er positieve commentaren waren. Poging gewaagd en meteen een goede en adequate respons. Zowel het voorstellen van mogelijkheden, het verder verwerken, maar ook zeker het tussentijds volgen en bewaken van het proces is door Apple Tree prima opgepakt. Al met al een tevreden klant die Apple Tree zeker zal aanbevelen.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.