To the point, helder en duidelijk.
Heb meerdere offertes (ook online) opgevraagd. Apple Tree was veruit de snelste en gaf de hoogste uitkering. Had zelfs een offerte die beweerde gegarandeerd de hoogste uitkering te kunnen vinden. Niet dus. Hulde voor Apple Tree !!
Als zeer informatief en positief oordeel
-aanbevolen door vriend, dus geen ervaring met Apple tree -negatieve ervaring met ande adviesbureau - alles uitgezocht wat ik vroeg, zelfs het voorruit betalen van de jaarlijkse lijfrente -en tegen een interessante kostprijs - met een woord perfect
vlotte afhandeling en goede communicatie
Snelle respons op E-mails Goede afwikkeling van zaken
het lijkt overdreven maar ik ben nergens ooit zo goed geholpen werkelijk niet een keer fout gegaan wel bij delta lloyd maar dat heeft apple tree geweldig gecorigeerd,heb altijd al mijn waardering willen uitspreken mooi dat dit nu kan.henk heijmans .veldhoven
Eigenlijk heb ik geen kritiek. Maar een tien kan het nooit zijn. We vergissen ons allemaal wel eens.
Alle vragen werden direct beantwoord en de afhandeling is zeer snel gegaan
vriendelijk, goed bereikbaar, deskundig
Er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd, blijven er toch nog vragen worden ook deze per omgaande beantwoord.
Zeer vriendelijk,snelle afhandeling waar mogelijk.
Ik heb een goed gevoel over gehouden van uw intermediaire rol.
efficiënte, snelle en vriendelijke informatie en afhandeling! ik ben heel tevreden.
Op school zeggen ze de 10 is voor onze lieve Heer. Anders was hij voor u geweest
in een aantal contacten hebben de medewwerkers mij uitstekend geholpen de juiste keuze te maken.
Komen afspraken als terugbellen etc steeds goed na. Ook het belletje na afronden van de bemiddeling als positief ervaren.
De rapportcijfers spreken voor zich
De communicatie verliep uitmuntend.
medewerkers denken goed mee, zijn goed bereikbaar en nemen ook zelf contact op.
Binnen korte tijd kreeg ik een passend advies t.a.v. de gevraagde uitkering van mijn gouden handdruk. De overrheveling van gelden van de ene naar de andere verzekeraar/bank is door Apple Tree snel en correct geregeld.
Deskundig en zakelijk advies. Goede begeleiding bij aankoop van pensioen. Administratieve zaken worden uit handen genomen. Alles tegen een redelijk en duidelijk van tevoren afgesproken tarief.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.