Alles vlot en duidelijk
Netten en professioneel contacten steeds gehad en mijn uiteindelijk doel met de pensioen is gerealiseerd Ik geef eigenlijk nooit 5 sterren puur omdat we moeten altijd aan verbetering werken
Ik was verbaasd over het gemak waarmee het gehele aanvraag proces online verliep. Heldere offertes bovendien. Snel en efficiënt. Daar kunnen de banken nog heel wat van leren. Geen papier en oeverloze contracten of formulieren. Vervolgens een passende offerte. Gemak is hier echt het sleutelwoord. Op korte termijn en goed geregeld. Toen de uiteindelijke polis kwam zat er een fout in. Het zou een verbeterpunt kunnen zijn, dat Apple Tree dat vooraf had geconstateerd en de verzekeraar daarop had aangesproken en mij daarover had geïnformeerd. Daarom 4,5 sterren. Ze hebben het daarna wel weer heel snel en foutloos aan laten passen. Chapeau!
Adequaat advies over de mogelijkheden van shoppen wat een interessant voordeel opleverde
Apple Tree heeft al mijn zorgen over mijn pensioen weggenomen. Ze hebben duidelijke adviezen gegeven en hebben alle communicatie met de verschillende verzekeraars overgenomen. Bij vragen kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Ik ben ervan overtuigd dat ik het beste uit mijn opgebouwde pensioen heb gehaald.
Juiste mensen op de juiste plaats met een professionele uitstraling.
Makkelijk, communiceren kort en duidelijk en komen na wat ze zeggen.
Alles netjes verzorgd en goede communicatie.
Echt wel een aanrader omdat je echt wat hulp kan gebruiken om een juiste keuze te kunnen nemen
Ben zeer tevreden in de afwikkeling van de werkzaamheden inzake mijn pensioen. Werd regelmatig op de hoogte gehouden via mail.
aanvraag en afhandeling is goed verlopen .
Fijne afhandeling
De door Apple tree aangevraagde offertes waren incompleet. Zwlf moest ik aanvullende offertes aanvragen en de ontbrekende informatie bij de offertes van Apple tree heb ik ik ook zelf aangevraagd. De bemiddelingskosten ad € 295,00 zijn hierdoor ook veel te hoog.
Betere uitkering bedongen dan wanneer ik dit zelf zou doen
Ik heb een paar keer contact gehad en men kwam de afspraken na. Duidelijke communicatie over wat te verwachten en wanneer.
Je betaalt de hoofdprijs maar ze doen hun werk goed. Met name de service desk.
Goede ervaring. Alles keurig op tijd volgens afspraak
Binnen afzienbare tijd geregeld.
Mijn pensioen is prima geregeld.. bedankt
Wat mij niet lukte in de jaren na mijn pensioen, nl een klein pensioenpotje onderbrengen bij een verzekeraar. Dit heeft Apple Tree in enkele weken tijd wel voor elkaar gekregen en zelfs met terug werkende kracht.
correcte dienstverlening
Onkosten zijn vrij hoog
Heel snel en adequaat was alles geregeld. Volgende maand gaat mijn extra pensioenpotje uitkeren.
Goede uitleg en service, snelle response tijden. Alles was binnen een maand geregeld.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.