Ik reageerde vrij laat op de berekeningen van AppleTree, bovendien was ik er niet helemaal uit wat ik wilde. Met de professionele hulp van Manfred Stieltjes heb is het tot een beslissing gekomen, bovendien heeft Manfred vanwege de lange tijd tussen de aanbieding en mijn beslissing nog een check gedaan of ondertussen andere aanbieders gunstiger uitpakten. Nadat ik duidelijkheid verschaft had werd alles zeer snel door AppleTree afgehandeld. AppleTree is heel duidelijk in haar communicatie; iedere stap in het proces werd snel en goed gecommuniceerd.
Prettig telefonisch contact.
Alle afspraken keurig nagekomen. Deskundigheid was zonder meer goed te noemen en het was duidelijk een positieve ervaring.
vriendelijk en goed en snel geholpen
prima communicatie met goede rapportage, Inmiddels Apple Tree aan 3 kennissen/vrienden aanbevolen waarvan er 2 al gebruikt hebben gemaakt van Apple Tree
Zeer vlotte en klantvriendelijke benadering met veel kennis van zaken.
Mijn verzoek aan AppleTree om raad werd spoedig beantwoord en begeleidend door de heer Gabi Walet, werd alles naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Jullie zien dat alle balken eindigen bij 10. Ik ben vol lof over de deskundigheid, de klantvriendelijke benadering, het nakomen van afspraken, het snel beantwoorden van vragen en alles wat om klantcontact heen hangt.
Via AppleTree kreeg ik een hogere jaarlijkse pensioenuitkering van mijn pensioenkapitaal dan rechtstreeks bij de verzekeraar.
Duidelijk, probleemoplossend
Offerte overzichtelijk en snel, deskundige afhandeling en advies, zeer goede communicatie!!!
Zeer tevreden.
Ik had specefiek advies nodig mbt uitbetaling in de UK, en de eventual fiscal implicaties. Zowel advies alsook uitvoering waren correct en prompt.
Communicatie was sterk boven gemiddeld in de zin van snelheid en inhoud. De hele zaak was in een paar dagen en na slechts een paar kontakten afgehandeld. Geen moeilijk ge -OH, maar to the point.
Perfecte communicatie...professionele afhandeling...neemt al het persoonlijke werk uit handen van opdrachtgever.
Apple Tree is voor mij de ideale plek om een lijfrente te sluiten omdat er vergelijkbare uitkomsten zijn waaruit een keuze gemaakt kan worden.
Prima professionele afhandeling en goede informatie
Gewoon heel goed.
Verplaatst zich goed in mijn persoonlijke situatie.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.