Deskundig en behulpzaam
Prima ondersteuning en bereidwilligheid de zaak tot een goed einde te brengen.
Met mijn pensioen aankoop werd ik opeen zeeer nette manier geholen en tewoord gestaan.
Alles ging ok
Cijfers spreken voor zich
Ze stonden me professioneel te woord en kwamen hun afspraken na.
Goede bereikbaarheid, regelmatige updates over hoeverre zaken op dat moment geregeld/afgerond zijn. Geen hoge kosten
Alles werd me duidelijk uitgelegd. Als ik een vraag had kreeg ik meestal binnen een uur antwoord. En als het goed is heb ik de komende 10 jaar geen omkijken meer naar mijn extra inkomen. Alles is geregeld.
Bijzonder verrast door de adequate service en nazorg
Kort en duidelijk
Prima verlopen actie met betrekking tot pensioenen voor het personeel welke in korte tijd verwezenlijkt moest worden. Bedankt.
Alles verliep vlot en conform de verwachting.
Pensioen aankopen. Geen dagelijks werk. In deze tijd met de lage rentestand geen bezigheid waar je als 65 jarige blij van wordt. Een kennis attendeerde mij op Apple Tree. Hij had Apple Tree n.l. ingeschakeld voor zijn pensioen aankoop en was vol lof. Ik heb zijn advies opgevolgd en ben vervolgens met Apple Tree in zee gegaan. Van de aanbiedingen, mogelijkheden en ontwikkelingen werd ik stip op de hoogte gehouden. De contanten per mail en telefoon verliepen soepel en duidelijk. Uiteindelijk zijn wij in zee gegaan met Aegon. Het pensioen staat nu keurig maandelijks op mijn rekening. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Apple Tree en kan dit bedrijf iedereen aan bevelen.
Snel en goed geregeld
Snele reactie, en duidelijke antwoorden op de vragen. En heel belangrijk vind ik, dat ik er over na kon denken zonder dat er opdringerig gedaan werd om te beslissen. Prima.
Gaat snel, antwoorden op mij vragen.
Duidelijke uitleg over wat en hoe eea wordt geregeld. Vragen in de vorm van mails of email worden snel en correct beantwoord. De procedure met pensioenverzekeraars kan redelijk wat tijd in beslag nemen. Pensioenverzekeraar geeft nauwelijks (geen) voortgangsinfo. Apple Tree geeft periodiek aan wat de status is.
deskundig, vriendelijk, to the point, oplossings gericht
Zeer tevreden over het proces en het op de hoogte houden van de actuele status en voortgang.
Snelle en adequate afhandeling van de klantvraag en het verdere proces.
Ze hebben verteld wat ze gingen doen en daarna gedaan wat ze gezegd hadden.
Uitstekend geholpen met complex pensioen
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.