Het voortdurend op de hoogte houden van de status van de aanvraag ervaar ik als zeer positief.
Ik heb op een prettige manier de juiste informatie verkregen zodat ik in staat was om de goede beslissing te nemen inzake mijn pensioen.
Ik ben zeer tevreden, goed advies en heel prettige afhandeling.
Professionele vergelijkingscijfers uit de dagelijkse praktijk
Prettig contact, goede uitleg, geeft vertrouwen
Doen precies wat ze beloven Prima offertes, klip en klaar. Communiceren perfect over de voortgang van de afhandeling. Niet verder zoeken: gewoon in zee gaan met dit bedrijf?
Apple Tree heeft mij alle sores bespaard omtrent het afwikkelen van mijn lijfrentepolissen. Correcte informatie, zéér klantvriendelijk en professioneel.
bellen netjes na of alles naar tevredenheid was verlopen. gaven mij ook de kans om wat diepgaandere vragen te stellen. Ik moet daar nog op reageren. Vriendelijke benadering voor een commercieel bedrijf !
Gewoon goed. Als je wat vroeg kreeg altijd een goed antwoord. Moest nooit lang wachen op een antwoord
Excellente service van apple tree. Betrouwbaar, compleet en met zeer goede kennis van zaken. Een prima club om zaken mee te doen
Directe en snelle reacties. de door verzekeraar ontstane problemen zijn goed gestuurd en helder met mij gecommuniceerd
zeer competent en accuraat. Meer dan tevreden
prima mijn pensioen geregeld! En er het meeste uitgehaald. Daar ben ik erg blij mee.
De afhandeling van mijn pensioen is accuraat en volgens afspraak uitgevoerd.
Snel en accuraat
Het is een onduidelijk proces. Het blijft lang stil en ineens, net als je begint te twijfelen, wordt een en ander afgerond.
Zoals reeds hierboven aangegeven, super tevreden.
Zeer naar tevredenheid geadviseerd en geholpen. Onze dank daar voor!
Ben zeer positief over het advies, de uitvoering ets.
Zeer tevreden over Apple tree. Minder over centraal beheer omdat ik tot op heden nog steeds geen schriftelijke documenten heb ontvangen waaruit schriftelijk blijkt dat ik 43000 bij hun heb gestort via jullie interventie
Deskundig, goed advies en klantvriendelijk
Contact werd door hen goed onderhouden. Geen pushpraktijken ervaren. Luisteren goed. Schriftelijk vervolg perfect.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.