Prettig professioneel contact !
Prima advies gekregen en Appletree heeft het daarna prima geregeld.
Uitstekend. Helder en efficiënt.
Zeer correcte en duidelijke afspraken.
Alles super snel en volgens afspraak geregeld
Goede begeleiding en kennis van zaken, regelmatige updates van gemaakte afspraken, klasse!
ik ben heel prettig geholpen dit in tegensteling tot andere bedrijven in uw branche.
Alles perfekt geregeld,
Zeer goed en deskundig geholpen met een vrij ingewikkelde buitenlandkwestie!
Deskundigheid Goede benadering en vriendelijk
Snel geregeld
Deskundig, prettige mailwisseling, alles heel goed en snel geregeld, hoefde zelf vrijwel niets te doen.
Adequate wijze van werken. Deskundig. Men doet wat men belooft. Top!
Persoonlijke en deskundige begeleiding
na aanvankelijk gereserveerd mbt de preferente positie is mijn conclusie dat die positie terecht is.
Veel dank voor het uit handen nemen van voor mij in ieder geval lastige materie. ik zal Apple Tree aan al mijn kennissen aanbevelen!!
Dat de behandeling van mijn casus moeizaam verliep, lag niet aan Apple Tree.
wat werd beloofd, werd gedaan. rapportage van iedere tussenstap is zeer prettig.
Prettige persoonlijke benadering, doen wat ze beloven. Contructief meedenken en gericht advies. Zal zeker Apple Tree aanbevelen.
Apple Tree doet u het veel beter dan conculega Delta Lloyd
Alles is naar tevredenheid afgehandeld.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.