Zeer goede ervaring opgedaan
Prima en acurate dienstverlening met kantvriendelijke benadering en contacten.
Bij de aanvang van het contract was de rol van Apple Tree mij niet helemaal duidelijk. De uitkering werd snel geregeld. Maar juist daarom denk ik dat ik niet optimaal heb kunnen profiteren van de deskundigheid van de Apple Tree medewerkers. Dat vind ik jammer.
Prima service echte aanrader!
ik heb helemaal geen dingen zelf te doen, dan een paar formulieren in te vullen. Alles werd uitstekend door Appletree verwerkt.
Echt ontzettend goed .komen de afspraken na die je maakt met ze .vooral een extra compliment voor Noelle .die denkt echt goed mee als je vragen hebt top hoor
In het begin merkte ik dat ik de snelheid van reageren en de duidelijke inhoudelijke benadering in heldere taal een een prettige verrassing vond.
Ik heb er 4 jaar over gedaan om het niet goed te doen. Apple Tree had 2 weken nodig om alles in orde te maken. Chateau ;-)
Alles op tijd en naar afspraak!
fijne begeleiding bij afwikkeling van koopsompolis
Ze doen wat ze beloven en prettige communicatie, snel en adequaat
efficiënt en deskundig
Prettige ervaring om geholpen te worden door Apple Tree. Alles wordt keurig geregeld!
alles werd soepel afgehandeld.
Een zeer persoonlijke en accurate afhandeling .Top
Altijd het gevoel gehad dat ik goed geholpen werd.
Goede en deskundige begeleiding bij aanvraag pensioen. Hogere uitkering door aanvraag via Apple Tree.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.