Buiten gewoon geregeld !!!
Adequaat en accuraat. Snel antwoord op mijn vragen gekregen. Goed geregeld. Ook op mijn vraag na afsluiting pensioenregeling. Prima
Verkeerde aanbiedingen i.v.m. lijfrenteuitkeren. verder weinig tot geen keus.
Kundig, klantvriendelijk, denkt met je mee.
Persoonlijke benadering. Afspraken worden nagekomen. Goede nazorg
Vanaf het eerste contact tot nu toe een plezierig en goed overleg. Ook telefonisch zeer prettig en goed bereikbaar .
Alles redelijk snel, en op tijd afgehandeld
Snelle reacties op vragen.
Super goed geholpen, zeer klantvriendelijk en klantgericht niets dan lof.
Meestal goed bereikbaar
Heer Walet is redelijke en deskundige man, goede intermediair
Zeer snelle afhandeling
Goed geholpen
Deskundige, vriendelijk en attente mederwerkers met verstand van zaken en de beste deal voor mij uit de onderhandelingen gehaald
Vlotte en snelle afhandeling van pensioenaanvraag. Denken mee in oplossingen, waar de klant helemaal bi9j stil staat.
Het Apple Tree gelukt wat mijn ex werkgever kennelijk niet lukte n.l. een polis afsluiten voor iemand van boven de zeventig jaar
De door u verzorgde aanvraag voor een pensioen bij Allianz verliep perfect en snel waardoor het pensioen binnen de gestelde termijn in september jl. kon ingaan. Gabi Walet en Michael Bieger hebben goed werk geleverd.
goed bereikbaar en vriendelijk
Eerste positieve ervaringen van 10 jaren geleden. AppleTree communiceert snel, bieden alternatieven, zijn to the point en informeren gedurende zakelijk proces. Hebben kennis van zaken.
Ik ben uitstekend geholpen door de medewerkers van Apple Tree.
Appletree inventariseert je wensen en werkt vervolgens snel en secuur alles af. In de tussentijd wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De communicatie is altijd correct en to the point. Prima.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.