Goede communicatie omtrent de afhandeling van de lijfrenteverzekering.
Het was eenvoudig om met Apple Tree te werken. Hun communicatie was goed
Het is wat ik er van had verwacht.
Ik had via BeFrank mijn pensioen gespaard en deze heb ik via Apple Tree (aangeraden door BeFrank) laten aankopen. Alles verliep zeer vlotjes en elke "beweging" die gemaakt werd, van aanmelden tot afronden, werd ik netjes op de hoogte gehouden via email. Met vragen kon ik zo ook altijd bereiken via Telefoon. Dit is ECHT een aanrader!!
I was connected to Apple Tree to assist with my private Netherlands pension and specifically to arrange pension payments to me now I am back in the United Kingdom. They provided overall excellent levels of knowledge, guidance and resolution at a very competitive price, proving to be excellent value for money. I highly recommend anyone navigating pensions with NL to use their services.
Ik heb AppleTree als een zeer enthousiaste club ervaren. Vind het wel spijtig dat ik.bij geen enkele pensioenverstrekker offerte kan opvragen. Maar goed, maak een keuze.. er is geen keuze volgens mij.
Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen Alleen zou het niet nodig moeten zijn dit zijn extra kosten terwijl je met pensioen al veel minder inkomsten hebt
My pension capital was quite small, so the range of options was small. Those options were clearly explained.
Na mijn telefoontje alles snel en goed geregeld.
Alles wordt nagekomen.
Goed advies
Apple Tree heeft mij prima geholpen met de keuze voor mijn pensioen, ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.
De mensen van Apple Tree hebben mij goed geholpen in zowel offerte traject als de afhandelingen van mijn beide pensioenposten. Snel reageren, meedenken en de beste aanbiedingen. Ik ga er volgende keer weer mee in zee.
Bij bellen werd er snel gereageerd, goed geïnventariseerd en daarna ook snel een offerte per mail waarin ook duidelijk met mij werd meegedacht. Complimenten daarvoor. Alkes was binnen een dag geregeld
Ik ben erg goed geholpen met de keuze mbt één deel van mijn pensioen opgebouwd. Hier kreeg ik opties die ik zelf waarschijnlijk niet gevonden zou hebben. Ik denk wel dat het zou helpen wanneer de medewerker als eerste stap rustig alle pensioen potjes bespreekt met keuze opties. Dat miste ik want ik heb geen kennis op dit gebied. Ik had graag als eerste alles met keuzes besproken. In mijn geval werft direct op het kapitaal opgebouwd gericht.
Zeer positief
Fijne mensen die met je meedenken. Alles was snel geregeld
Prettige en duidelijke communicatie mbt de keuzemogelijkheden. Vlotte reacties bij vragen.
duidelijk middels mails wat er gaat gebeuren
Er wordt op voorhand aangegeven wat er gaat gebeuren en vervolgens gebeurt wat is aangegeven. Chapeau!
Alles prima georganiseerd en afgerond
Goede duidelijke communicatie via Apple tree.
Pensioen overdracht vakkundig verzorgd alles naar tevredenheid.
Zowel mijn exedenten pensioen als mijn lijfrente netjes omgezet naar een pensioen uitkering. Tijdens het proces goed op de hoogte gehouden en goed geadviseerd.
Goed op de hoogte gehouden van iedere voortgang in het overgangsproces van pensioenpolis naar pensioenuitkering.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.