Ik ben perfect geholpen door jullie
Om inzicht te krijgen wat je met het bedrag dat vrijkomt bij de pensioendatum is de hulp van Apple Tree heel belangrijk. Voor een beperkt bedrag geven zij inzicht welke partij het meest biedt.
Goede ervaring. Snelle reactie op vragen. Ook telefonisch bereikbaar !
Duidelijk advies. Denken mee.
Ik werd goed en snel geholpen door Kaj. Ik had wat kort dag gereageerd met mijn aanvraag maar KAJ vroeg snel offertes aan en adviseerde adequaat. Top!!
Ik heb helemaal tevreden met de manier waarop AppleTree mij heeft geholpen.
Alles is goed geregeld. Goed op de hoogte gehouden tijdens de hele gang van zaken. Ook goed gereageerd en gehandeld nadat Be Frank een kleine vergissing beging.
Alles keurig en tijdig geregeld. Prima, begrijpelijke en duidelijke communicatie
Duidelijke uitleg en goed contact betreffende regelingen en contact naar derden!
Apple tree heeft de pensioenovergang van het begin tot het eind uitstekend verzorgt. De volgende concrete punten kan ik noemen: Ze geven overzichtelijke offertes Ze verzorgen de volledige communicatie met de pensioenuitvoerder(s) Ze zijn altijd toegankelijk, vriendelijk en behulpzaam bij het stellen van vragen Ze tonen zich een service verlener waarbij het belang van de klant voorop staat Informatie over tijdslijnen is correct, ze doen wat ze beloven De pensioenbetalingen komen overeen met uitgebrachte offertes Kortom, een uitmuntende service.
Goede service van Apple Tree: Zeer attente communicatie met goed resultaat.
Duidelijke communicatie, helder proces en vlotte afwikkeling
Duidelijke en ruim voldoende communicatie, accuraat handelen.
Duidelijkheid
Deskundig geholpen en goed advies gegeven.
Naar wat heen en weer mailen toch nog goed gekomen.
In eerste instantie vond ik het heel erg ingewikkeld om het pensioen te regelen, maar door Apple Tree verliep het allemaal snel en soepel. Er werd snel en duidelijk gecommuniceerd en belangrijk voor ons was dat Apple Tree door ons goed te bereiken was voor al onze vragen.
duidelijke communicatie. Snelle en deskundige advisering
Zie boven
Ik zag erg tegen het regelen op, maar Apple Tree heeft alles van me overgenomen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en was alles snel geregeld.
Goed advies gekregen. Bij lange levertijd van de pensioen verstrekker werd er proactief gereageerd. En bij problemen wordt er accuraat gereageerd.
...
apple tree regelt alles snel en goed,hoefde zelf weinig te doen. werd goed op de hoogte gehoiuden van de voortgang.
Kan objectiever
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.