Beloningsstickers voor groep 7-8 dat bij de belevingswereld van die doelgroep past
Het aasortiment bevat voor een ieder wat. Stickers, kaarten e.d. Ook naar leeftijd gekeken zit er altijd wat bij. Prima
Ik ben een heel tevreden klant! Ik vind het leuk dat jullie zo veel soorten stickers hebben van bekende populaire tv-figuren. Dikkie Dik, Woezel en Pip en Bumba vallen heel goed in de smaak :-) Ik vind jullie klantenservice enorm vriendelijk en altijd tot meedenken bereid. Ik had een hele grote bestelling gedaan laatst en die is in 1 x helemaal compleet geleverd, erg netjes! En ook supersnel, ik was er heel blij mee, ook met de gevraagde extra's om kennis mee te maken, hartelijk dank!
mooie stickers, groot assortiment
Prima producten; zou soms wat vernieuwing in mogen.
Beste Mike, Er zijn een aantal nieuwe stickerseries bijgekomen deze week. Onder andere een nieuwe serie van Garfield (343). Snel te vinden onder het thema nieuw. Vriendelijke groet, Claudia Doorschodt [email protected]
De produkten waren prima in orde. Niets op aan te merken. Wel vind ik het vervelend dat je niet als particulier kan bestellen en dat dit via de school moet gaan. Andere websites laten dit wel toe, en zijn gemakkelijker te bereiken op die manier.
Beste Liesbeth, Bedankt voor uw reactie en gelukkig vindt u onze producten prima in orde. Helaas bent u minder tevreden over het feit dat u bij de Stulp niet als particulier kan bestellen. Dit heeft echter wel een rede. Wij vinden het belangrijk dat onze producten exclusief blijven en dat de ouders niet dezelfde stickers kunnen uitdelen als de juffen en meesters. Wellicht gaan we in de toekomst ook voor particulieren een productielijn opzetten. Vriendelijke groet, Claudia Doorschodt
Prima produkten, alleen de prijs vind ik wat aan de hoge kant.
altijd leuk en trendy!!!
Goede producten. Jammer dat het assortiment niet altijd hetzelfde is. Producten van vorig jaar die we besteld hadden stonden nu niet meer in het assortiment.
De producten zien er netjes uit, werden keurig op tijd geleverd. In het assortiment zitten veel producten die niet passen bij het reformatorisch onderwijs. Dat vind ik jammer.
Wij zijn erg tevreden over de producten die wij bij jullie bestellen. Ruim assortiment, makkelijk te bestellen en snelle levering. De producten zitten altijd keurig verpakt zodat er onderweg niets mee kan gebeuren.
Wij zijn heel blij met jullie.
vooral de snelle leveringstijd is fijn.
Hier zijn wij tevreden over.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.