De keuze is groot, er komt regelmatig iets nieuws bij en het ziet er prima uit.
prima producten snelle levering
Ik vind ze prachtig!
Deze voldoen aan de verwachting. Worden snel en accuraat afgeleverd. Tevens wordt er een goede manier van verpakken in acht genomen, zodat er geen beschadigingen worden geconstateerd.
Iets meer meisjesstickers met glitters
prima!
leerlingen vinden het fijn om een kaart uit te zoeken (daar komen beloningsstempels op) leerlingen leren de tafels waar ze een kaartje van meekrijgen sneller uit het hoofd.
Het is jammer dat er niet in elk pak bijv 25 kaarten zitten. Dat wil nog eens wisselen. Groot assortiment.
Heel mooi, doelgroep (kinderen) vinden de stickers prachtig.
Prima, mooie kwaliteit
Zoals je verwacht van een webwinkel: vlot, goed en goede prijzen
De bestelde artikelen zijn goed, toch blijft beloningsmateriaal aan de dure kant.
Knutselproducten vielen qua formaat iets tegen, kwaliteit was wel erg goed!
Ik zou willen kiezen of ik wel of geen catalogus bij mijn verzending zou willen ontvangen. Het was enige tijd de reden om niet bij jullie te bestellen, aangezien daarmee de verzendkosten enorm stijgen.
Beste Rosalein, Bedankt voor uw reactie. Ik wilde u nog even laten weten dat wel of geen catalogus meesturen niet van invloed is op de verzendkosten. Er wordt een bijdrage van € 4,95 gerekend in Nederland voor administratie- en verzendkosten ongeacht het aantal producten die in een doos gaan. Boven de € 125 worden bestellingen gratis verzonden. Vriendelijke groet, Claudia Doorschodt
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.