goede kwaliteit, veel keuze in het assortiment.
Ziet er goed uit
Prima producten. Veel keus. Prima kwaliteit.
ziet er goed uit, kinderen vinden het mooi
Prima, snelle service.
Producten zijn prima. je moet wek goed opletten bij het verschil van beloningskaarten en ansichtkaarten. de verkeerde bestelling was snel opgelost en verzonden na telefonisch contact. Ook goed oplossing van verwerking van de rekening.
ik had oa een snelbestelset stickers besteld, was een hele leuke mix
Leuke stickers en beloningskaartjes ...veel keus !
Ik mis momenteel miniposters voor meisjes en vooral voor de bovenbouw.
Tot een paar jaar terug was het assortiment veel uitgebreider en werd het minder gedomineerd door allerlei min of meer populaire (strip-)figuren. Wij vinden dit erg jammer. Ook missen wij de beloningskaartjes (5*7) voor Pasen en andere feestdagen met leuke, voor kleine kinderen leuke, beetje ouderwetse afbeeldingen (ipv K3, Woezel en Pip, Efteling e.d.).
De producten bij De Stulp zijn kindvriendelijk, aangenaam voor de kinderen en een grote variatie van het aanbod.
mooi - wel 'aan de prijs'
in orde
De uitvoering is prima, de snelheid van leveren geweldig goed. De prijs? Ja, het mag natuurlijk altijd goedkoper.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.