Altijd keurig verzorgd, snelle levering en duidelijke site. Prima hoor. En ja de prijs/kwaliteit, school-directeuren willen altijd alles nog goedkoper he.
Heel handig nu de stickers als assortiment in kleine verpakkingen te bestellen zijn. De stickers zijn heel aantrekkelijk, kleurrijk en voor ieder wat wils. De leerlingen in mijn RT praktijk, van groep 4 t/m 8, zijn er dol op en gaan voor de stickers als beloning!
Kaarten zijn leuk, van goede kwaliteit, veel keuze. Ons schoollogo wordt altijd netjes gedrukt op alle kaarten en de levering is snel!
prima motieven, altijd nieuwe in het assortiment
Prima, lekker vlot op school
meer neutraler materiaal voor de onderbouw (groep 1 en 2)
?
meer aansprekende stickers voor de bovenbouw. Meer aansluiten bij de belevingswereld van kinderen in de bovenbouw.
prima en snel geleverd
Prima!
Afwisselend en aangepast aan de juiste leeftijd.
zeer goede produkten
helemaal tevreden met mn bestelde producten
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.