Mooie kwaliteit kaarten.
De producten zijn prima, alleen vind ik de prijs erg hoog!
Alles prima! Goede kwaliteit!
Ik heb ze nog niet binnen, maar wel al eerder besteld. De AVI-stickers voor de leesboeken zijn netjes en duidelijk
Ik ben vooral blij met de kleinere verpakkingen van beloningsstickers en leeslogboekkaarten. Handiger in een eigen praktijk.
wij hebben kapstokstickers besteld en snel gekregen. We zijn er erg blij mee en de peuters ook. Alleen stond op de website de maat van het hele vel ipv de losse stickers. Dat bracht bij mij wat verwarring.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
tevreden, ziet er degelijk uit
Leuke producten en snel in huis.
Leuk en uitgebreid.
in orde
Ik dacht dat de bestelde poezenstickers vernieuwd waren, maar er bleken toch veel van de oude (weliswaar leuke) afbeeldingen bij te zitten.
Prima producten.
Heel tevreden.
beloningsstickers/kaarten/miniposters die passen bij veel gebruikte methoden en/of boeken. Bijvoorbeeld pompom, kanjertraining (vooral voor onderbouw)
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.