Wij zijn zeer tevreden over het assortiment en de snelheid van de levering.
Mooi assortiment. Snelle afhandeling en goede service.
Produkten zijn prima. Ik had een ander factuuradres opgegeven, maar krijg toch een factuur op het bezorgadres. Dat vind ik jammer
Ik bestel al ruim 25 jaar beloningsstickers bij De Stulp. Na iedere sessie mag een cliëntje stickers op zijn/ haar oefenmapje plakken. Dat is altijd een feestje!
leuk assortiment van goede kwaliteit
Na lang zoeken, nadenken en veel systeempjes uit te proberen, hebben we gekozen voor jullie beloningskaarten en beloningsstickers. En het werkt effectief voor de meeste kinderen. Ze zijn heel trots als ze na een aantal goede punten een sticker krijgen. En wat het ook leuk maakt, is de feedback die je als leerkracht op de achterkant kunt schrijven.
Ik mis grotere stickers.
zeer goed en snel leverbaar
het ziet er weer mooi uit!
Leuke stickers en verjaardagskaarten
Leuk afwisselend assortiment
We geven ze aan de kinderen op de kindergeneeskunde in het ziekenhuis, het is echt een feestje voor ze!!!
Veel keuze qua stickers en miniposters. Aantrekkelijke pakketten met een groot assortiment.
Alles prima, geen aanmerkingen
wij zijn als school tevreden over jullie producten.
Afwisselend, veel keuze, leuke motieven.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.