Prima, echter als wij kaarten etc. bestellen krijgen wij ook aantallen pakjes gratis geleverd. Prima zulke kadootjes, echter vaak niet van het soort wat wij graag in huis hebben. Als jullie iets weg willen geven, laat dan de prijs van enkele artikelen van onze keus vervallen.
opmerking: de factuur komt via e-mail terecht in 'spam'. Het zou handiger zijn mocht dit meegeleverd worden met het pakket of via de post. Ik had mij immers aan een papieren factuur verwacht en zag de factuur via e-mail nu 'bij toeval'.
Cars auto's-stickers, monstertrucks-stickers en paardenstickers in een los pakketje te bestellen.
veel variatie
mooie stickers, veel keuze beloningskaarten zijn zeer intrek bij de kinderen
prima producten, mag iets goedkoper voor school en een iets hogere beloning wanneer er veel besteld wordt.
Ben kritisch hoor! Maar ben gewoon erg enthousiast over jullie. En de leerlingen zijn dol op jullie materialen. Vooral de kanjerkaart werkt echt. Ouders denken dat ik 'iets' doe, waardoor kinderen ineens weer zin krijgen in school, maar feitelijk zijn jullie het ;)
Zeer tevreden, als ik iets bestel dan is dat snel binnen en dat is weer fijn voor mijn collega's
Stickers die voor de groepen 7 en 8 ook nog leuk zijn. Aansluitend bij bijvoorbeeld games die gespeeld worden.
Leuke stickers, fijn dat er ook kleinere verpakkingen zijn, zodat je meer variatie kunt kiezen.
Prima zoals we gewend zijn
Keurig bezorgd
Product ok, maar soms niet duidelijk op site ( leek bv ook dat er een stikkerportefeulle bijzat) Btw berekening ook op verzendkosten = vreemd
Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Snelle levering, prima.
In principe heb ik geen klachten. Alles wat ik namens de school bestel krijgen wij als het in voorraad is altijd gelijk aangeleverd (soms kosteloos met extra artikelen erbij!). De artikelen zien er ook heel netjes uit.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.