Ik kan snel bestellen en erop rekenen dat mijn bestelling dezelfde week nog binnen is.
Prima service en snelle afhandeling
Stulp heeft een snelle levering. Alleen vind ik het jammer dat er veel wisseling is in de levering van de sticktervellen en posteransichtenkaarten. Het zou ook fijn zijn als plakkertjes in het assortiment opgenomen zouden kunnen worden.
Dikke duim
Het was alweer een tijdje geleden dat ik een bestelling plaatste. Sindsdien waren er heel wat nieuwe en leuke designs bijgekomen. Service verloopt heel snel en aangenaam. Aanrader!
Bestelde producten zijn prima, bezorgkosten mogen wat mij betreft echt omlaag.
prima, altijd snelle levering
leuke, kindvriendelijke producten in een ruim assortiment zodat je voor elke leeftijd wel een item vindt. toffe acties zoals bvb 4+1 gratis en fijn dat je de keuze hebt tussen een klein pakket in 1 thema, een uitgebreid pakket of een mix.
Afbeeldingen van water, waterdruppels, stromend water.
Producten zijn van goede kwaliteit. Er wordt snel geleverd. Wel mag er meer afwisseling komen in het assortiment van de miniposters. Ik kan al jaren dezelfde kaarten bestellen.
Ziet er leuk uit!
Goede en snelle levering.
Gevarieerd aanbod in beloningsstickers. Fijn dat er steeds vernieuwing bij komt.
(getallen)lijnenstickers stickers met schrijfletters
Leuke kaarten en stickers. Supersnelle bezorging!
geen op- of aanmerkingen
vind het assortiment in de kleine beloningstickers die in doosje passen niet heel groot,verder goede levering
Jammer dat er bij de miniposters niet zoveel 'normale' voertuigen zitten.
Carnavalstickers, stickers over het weer/seizoenen, groente en fruit stickers
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.