Ik werd heel vlot door jullie geholpen. Ik kreeg direct antwoord op al mijn vragen.
Voor mijn werk, een basisschool, bestel ik een aantal keer per jaar, beloningsstickers, kaarten, miniposters.
Keurig op tijd en prima geregeld
Altijd tof als er iedere keer is iets nieuw in de catalogus staat. Altijd een goede ervaring met deze firma.
Goede service, snel en vriendelijke medewerkers
Vorige week op 6/5 de stickers besteld en betaald, maar ze zijn nog steeds niet aangekomen. Dus de levertijd is veel te lang. Daar ben ik niet zo tevreden over.
Ik ben nieuw als administratieve kracht op Twickel. Ik heb eerst met jullie gebeld en ben super goed op weg geholpen! Heel prettig.
Leuk assortiment
De spullen werden snel geleverd, er werd zelfs nog meegedacht of uitleveren wel kon ivm de meivakantie. De bestelde materialen zijn erg mooi en grappig: Juf blij, kids blij!
Vlug geleverd, goed verpakt zodat alle pakketjes in perfecte staat waren, groot en mooi assortiment.
Dit was de eerste keer dat ik besteld heb bij De Stulp. De site werkt prima.
snel, duidelijke communicatie en aanpassing van bestelling wanneer gevraagd, mooi afgewerkt en verpakt materiaal
lijkt me duidelijk.
Ben altijd tevreden over de producten en de service van jullie.
Het jammeren vindt ik alleen dat je het afleveradres niet zelf kan veranderen
Beste Client, Bedankt voor uw bestelling en reactie. Ik wilde u via deze weg laten weten dat u het afleveradres kan veranderen door de postcode en het huisnummer te wijzigen. Hierdoor verandert het adres vanzelf. Vriendelijke groet, Het Stulpteam
we bestellen als voortgezet speciaal onderwijs al jaren bij jullie. misschien is het leuk om ook wat moderne ansichtkaarten aan te bieden, bijvoorbeeld van Nederlandse artiesten of zoiets. Onze doelgroep is van 12 t/m 20 jaar en op een gegeven moment is de keuze wel beperkt.
Positief. Snelle en accurate levering
Zeer vlotte verzending/ontvangst.
Snelle levering en veilig verpakt.
Ruime keuze en leuke stickers voor de kinderen. Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Zeer tevreden en mooie duidelijke site
Veel keuze en goede levering
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.