Er is veel aanbod maar vooral voor scholen en kinderdagverblijven. Voor een gastouder zijn de pakketten al gauw te groot.
Beste mevrouw Wezep, Bedankt voor uw beoordeling. Het is juist dat wij ons vooral richten op basisscholen en kinderdagverblijven. Maar wij leveren ook aan logopedisten en bijvoorbeeld coachings bureaus. Wij streven ernaar dat ieder kind gestimuleerd of beloond wordt met onze materialen. In de loop van de jaren zijn er steeds meer producten gekomen in kleinere aantallen. Ik begrijp dat deze aantallen voor een op zichzelf staande gastouder nog te groot zijn. We denken erover om een gastouderpakket samen te stellen maar vragen ons af welke producten daar dan in moeten. Wellicht heeft u hier ideeën over? Vriendelijke groet, Het Stulpteam
Snelle levering en mooie kaarten/stickers
Super te woord gestaan toen de site het niet deed. Gelijk de bestelling via de telefoon kunnen doen
Vriendelijke ontvangst aan de telefoon, gied geholpen en snelle levering!
Leuke diploma's van goede kwaliteit en met leuke wisselende thema's. Mijn bestelling werd heel snel geleverd.
MIJN ervaring met stulp is goed altijd een snelle afhandeling.
Prima afhandeling!
De bestelling werd snel en goed geleverd.
Goede beloningsproducten en snelle levering, heel fijn!
Besteld, op tijd geleverd, prima geregeld
prima producten, snelle levering
Ik verbaas me iedere keer weer over het mooie, wisselende assortiment en de snelle levering.
Prima keuze. Leuk assortiment.
Snelle levering, leuk dat er altijd een 'promotie pakket' bij zit!
Ik werk al jaren met de beloningsstickers en de kinderen zijn er heel blij mee. Steeds nieuwaanbod. Fijn met 4 kopen en 1 gratis. Deze keer is de levering wel fout gelopen. Tijdens de schooluren zijn er steeds meerdere mensen aanwezig, toch is het pakket niet in de school terecht gekomen. Maar in een winkel van de buurt. Ik heb zelf moeten bellen om te weten waar mijn pakket bleef. Dan heb ik pas vernomen waar het lag.
Beste Hilde, Vervelend dat de levering fout is gelopen. Wij zijn voor de levering afhankelijk van Post NL. In deze caronatijd gaat nog steeds veel mis bij de post. Het enige instrument wat wij kunnen meegeven is een track- en tracecode zodat u kunt volgen waar het pakketje is. Overigens goed om te horen dat u wel tevreden bent over onze producten.
De stulp levert altijd heel snel, de kwaliteit is altijd goed. Wij bestellen nu al een paar jaar bij de Stulp en hebben alleen maar goede ervaringen.
Ook als er wel eens iets is meteen een kort lijntje/reactie via de mail en alle medewerking
goede prijs kwaliteit verhouding ik miste basis peuterstickertjes tuindiertjes enzo
De Stulp heeft een uitgebreid assortiment aan kaarten en beloningsstickers. De website is overzichtelijk en de levering is altijd vlot, netjes en compleet.
Netjes verpakt, snel geleverd.
Regelmatig nieuwe producten, leuk dat er altijd iets bij de bestelling wordt toegevoegd. Goede kwaliteit. Nooit klachten.
Perfect kan niet beter en ik ben erg tevreden. Ook de kinderen die ernstig ziek zijn ,zijn erg blij mee.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.