snel besteld - snel geleverd - netjes verpakt
Veel keus, snel besteld en geleverd
Duidelijke website. Snelle levering
Ik bestel jaarlijks beloningsstickers en telkens 1 dag na de bestelling is dat al geleverd. Beter kan niet.
Telefonisch vlot bereikbaar, snelle levering, en de levering klopt!
zeer uitgebreide sortering
Goede service, snel geleverd en mooi materiaal! Wij blijven trouwe klant!
soms mis ik stickers voor kaarten die ik zelf nog in bezit heb dan niet meer leverbaar??
Super bedrijf
Het voelt als een cadeautje om de stickers en kaarten te bestellen, te ontvangen en te verdelen onder de collega's.
Zie hierboven
Onze school besteld 1 x per jaar bij jullie. We merken, dat het bestellen op zich ieder jaar anders gaat. Ik moet altijd weer even mijn weg vinden. Jullie hebben een geweldig snelle levering. Het klopt altijd met hetgeen ik besteld heb. Mijn collega van de bovenbouw merkte op, dat het assortiment voor deze groepen minder wordt.
Het was een goede en snelle levering. Er werd ook nog telefonisch gecheckt of het afleveradres klopte omdat daar de vorige keer wat mis was gegaan, heel netjes. Nu ging alles goed
Snelle levering en leuke extra’s!
Mijn bestelling is netjes afgehandeld; had de bestelde materialen snel binnen.
De volgende keer bestel ik bij meteen weer.
Zeer snelle levering, denken goed mee. Uitgebreid assortiment.
Bestel er elk jaar. Groot assortiment en snelle levering.
stickers en nieuwe catalogus werden zeer snel geleverd. De website is heel handig en duidelijk
Makkelijk boekje. Duidelijk
Ik werk op meerdere scholen en heb op school 1 een account aangemaakt. Omdat ik voor school 2 wilde bestellen wilde ik het aflever/factuuradres wijzigen in mijn account. Dit was echter niet mogelijk. Misschien kan jullie ICT hier iets mee? Uiteindelijk heeft het zich wel opgelost door de bestelling op school 1 te laten komen en de kostenplaats te wijzigen bij ons administratiekantoor, maar 't is toch een beetje omslachtig. Met vriendelijke groet, Rieki Hengeveld
Ik had per ongeluk 3 keer dezelfde bestelling gedaan, en ze belden of dat de bedoeling was.
De site is goed overzichtelijk. Leuke artikelen, voor ieder wat. en bezorgen......is een dikke 10. Supersnel en altijd wat leuks extra.
Eindelijk weer de ouderwetse stickers in een nieuw 'jasje'. We kunnen weer plakken.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.