Makkelijk om via de website te bestellen, vlotte levering. Stickers zijn helaas aan de dure kant maar vallen erg in de smaak bij de kinderen en de leerkrachten.
goede snelle behandeling ruime keus
Prima collectie voor alle leeftijden.
Duidelijk website, overzichtelijke catalogus, mooi assortiment. De website is overzichtelijk en kiezen en bestellen gaat gemakkelijk, daarnaast ook nog eens een snelle levering, ondanks drukke besteltijd zo einde schooljaar.
Leuk assortiment, veel verschillende producten dus voor ieder wat wils. Makkelijk te bestellen en levering binnen een dag, is zeg top!
Goed en snel en alles compleet!
stipte levering en een goed prdukt
Degelijke en mooie krasstickers. De kinderen zijn er dol op! Ook de verzamelkaarten zijn hier al jaren in gebruik!
goede online bestelling ! en goede service
Gebruiksvriendelijke site! Een aanrader.
Goede ervaring niets op aan te merken.
Ik bestel elk jaar kaarten voor school. Dat gaat prima via de site. de bestelling komt vlug en klopt altijd. er zit vaak ook nog iets extra's in.
Goede site,
Erg snelle levering. Onze complimenten!
Prima service, snel en meedenkend de bestelling aangenomen en verwerkt.
Zie hierboven
Zeker aan te raden wanneer je leuke stickers wil voor jouw klas of activiteit
Prima geholpen toen wij iets verkeerds hadden besteld. Netjes te woord gestaan. Helaas geen alternatief gehad voor stickers die wij wouden maar uitverkocht waren
goed en snel
De bestelling geplaats en binnen twee dagen geleverd,Top
Via de mobiele website besteld. Dat ging prima.
Als altijd, snel, goed, betrouwbaar.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.