Helaas waren er een aantal zaken niet op voorraad. Dat is jammer. Daardoor moesten we andere keuzes maken.
Vandaag besteld en morgen in huis. Enkel kon ik niet bestellen via website. Heb een mailtje naar jullie gestuurd en vanaf dan ging het heel vlot.
Voor school bestellen wij vaak bij hen beloningsmaterialen en verjaardagskaarten. De bestelling is vaak al een dag later bij ons binnen. Bij de laatste levering was (voor het eerst in jaren!) iets verkeerd geleverd, mail richting de verkoopafdeling en ook dit werd snel opgelost.
snelle levering, breed assortiment! Foutje van onze kant, snel opgelost en meegeda
Ruim assortiment en supersnelle levering.
Bestellen via de webshop van de Stulp gaat vlot en snel. Ook de levering van de bestelde artikelen verloopt zeer vlotjes.
Gebeld en snel bezorgd.
Ieder jaar plaats ik de bestelling van onze school. Dit nu al een aantal jaren. Nog nooit problemen gehad en mocht er iets een keer niet leverbaar zijn altijd nog netjes vooraf gebeld. Hieronder wordt gevraagd waarmee wij ervaring hebben. Hier kan alleen maar 1 ding in worden gevuld. Voor ons zijn dat ook de ansichtkaarten, stickers, miniposters, oproepkaarten en avikaarten.
Goede materialen, snelle service.
Snel en goed geleverd. Mooie stickers en leuk dat ze aansluiten bij sommige tv programma's. Misschien in deze tijd ook bij Games?
Veel keuze en snelle levering
Graag zou ik ook nog kunnen kiezen uit prinsessen stickers.
Prima.
Mijn ervaring is zéér positief. Alles is makkelijk te bestellen en snel in huis. Jullie assortiment is groot en origineel.
fijne ervaring, vlotte levering
Leuke acties, heel snelle levering!
Goede ervaring. Makkelijke, overzichtelijke website. Alle producten zijn snel te vinden en te bestellen.
Fijn dat alles zo snel geleverd is. Jammer dat ik het zelf op moest halen bij de Bruna. Omdat de school op zaterdag gesloten is, was het daar afgeleverd. Niet fijn om zelf met zo'n zware doos te moeten sjouwen. Suggestie? Later verzenden, zodat je zeker weet dat het op school afgeleverd kan worden.
De Stulp levert mooi afgewerkte en aanstekelijke materialen, zoals stickers, verjaardagskaarten en miniposters. Elk jaar komen er weer nieuwe serie bij, zodat er steeds iets aantrekkelijks te kiezen is. De kinderen van onze school genieten van de leuke prenten en grappige teksten.
Gemakkelijk kunnen bestellen en snel geleverd.
Netjes. Snel geleverd. Geen problemen
Zowel bestelling plaatsen als alle communicatie rondom de bestelling en de zeer snelle levering waren prima.
een prima ervaring. Jullie leveren altijd leuke en goed doordachte producten. Alles zit netjes bij elkaar met bovendien nog een leuk extraatje erbij. Wij bestellen welkomstkaartjes en beloningsstickers, erg leuk. Kortom Top Service met ook voor detail !! Erg bedankt
De geleverde stickers waren niet zoals op de website vermeld en de geleverde stickers konden we niet gebruiken. Na telefonisch contact binnen korte tijd een creditfactuur
Makkelijk te bestellen en super snel in huis!
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.