Ik stuur kaarten na zieke kinderen en de reacties op kaarten zijn erg leuk. Verder is de verzending perfect.
service goed, leuke producten, goede prijs kwaliteit.
correct en een ruime keuze
snel geleverd, makkelijk bestellen
Mijn bestelling kwam de volgende dag al, dus dat was fijn! De materialen waren zoals altijd weer top. De kinderen genieten van de mooie kaarten en leuke stickers.
Super goede en snelle service. De kwaliteit van de kaarten zijn zeer mooi. Kwalitatief mooie foto's en mooi dik karton. Zeer tevreden.
vriendelijk en professioneel, altijd prettig geholpen en bestelling wordt goed en snel afgehandeld.
Al vele jaren bestellen wij bij de Stulp. Kwalitatief mooi materiaal. Geliefd bij leerlingen en leerkrachten. Alle kinderen moge voor hun verjaardag een miniposter uitzoeken. Het assortiment dat de Stulp biedt is erg uitgebreid. Ook de verschillende stickers vallen zeer in de smaak. Ook aantrekkelijk: vier pakjes bestellen, de vijfde gratis. Wat we echt missen zijn van de oproepkaarten de Monstertjes. Heel jammer dat deze uit het assortiment zijn gehaald. We kregen daar erg leuke reacties op. De kaarten zijn kleurig en de figuurtjes grappig. De andere kaarten vinden wij echt minder aantrekkelijk. Leuk als die weer terug zouden kunnen komen!!
Eenvoudig bestelproces. fijn dat de levering na onze vakantie plaats kon vinden. Het betalen op factuur is ook erg prettig. De materialen zijn goed verpakt netjes verzonden.
De Stulp voldoet al jaren aan mijn verwachting met leuke gevarieerde stickerpakketten, wel mag het assortiment qua stickerseries in het XL pakket iets meer wisselen zodat de kinderen ook echt weer eens verrast worden.
Vlotte afhandeling, extraatje bijgevoegd. Gewoon super!
snelle aflevering, netjes verpakt, mooie mini posters handig te werken op website
Voldoende keus. Snelle levertijd
Snelle levering! Er werd ook snel gereageerd en gehandeld na mailcontact.
de bestellingen worden altijd netjes op tijd geleverd, er is altijd een vervangend artikel
vlotte bezorging
Top, duidelijke website, goede producten en snelle levering.
groot assortiment en zeer snelle levertijd
duidelijk bestelformulier, snelle levering.
Met het bestelgemak van de website is het snel en makkelijk bestellen. De bezorging en verdere afhandeling is prima in orde.
Snelle levering en precies wat ik had besteld
Ik heb stickers besteld, er was veel keuze en heel snel in huis
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.