Net binnen gekomen en gelijk gebruikt. Kinderen blij j maken die ernstig ziek zijn. Ze zijn zo mooi dat ik soms niet weet wat ik moet kiezen.
vlotte verwerking na bestelling
Van bestellen op de site tot het binnen krijgen van de spullen zit weinig tijd. Fijn dat het snel binnen is. Leuk dat er vaak voorbeelden van producten bij zitten.
Snelle levering
Zoveel keus en zo leuk, voor ieder wat wils. De kinderen hier op school zijn erg blij met de kaartjes en de stickers.
Prima. Alles goed en op tijd ontvangen.
Eenvoudig bestellen via website; prettige bijkomstigheid aardige korting bij grotere hoeveelheden. Levering volgens afspraak. Prettige afhandeling bij vragen en opmerkingen
Goede en snelle service
Zoals steeds snelle levering. Ook de regeling voor de intracommunautaire factuur werd onmiddellijk gecorrigeerd.
Betrouwbaar want precies op tijd binnen met in de doos nog een paar leuke velletjes met stickers
Snelle levering, prima in orde en geweldige service!
snelle levering, leuke dingetjes en ook nog eens een redelijke prijs
Leuke stickers en snelle bezorging
Bij een bestelling word je op de hoogte gehouden van de verzending. Dit gebeurt altijd snel.
Grote keuze aan leuke artikelen. Hoe je ook bestelt (via mail in mijn geval), het wordt snel geregeld. Leuk ook altijd de extraatjes die er bij zitten! Er wordt dankbaar gebruik van gemaakt.
Zie titel
Op donderdag gebeld of de bestelling die dag nog verzonden kon worden, zou waarschijnlijk wel lukken. Kwam echter vele dagen later aan en... helemaal kapot. Ik heb even gebeld, ben netjes te woord gestaan.
Originele beoordeling
Op donderdag gebeld of de bestelling die dag nog verzonden kon worden, zou waarschijnlijk wel lukken. Kwam echter vele dagen later aan en... helemaal kapot. Ik ga ook nog wel even bellen. Heb eventueel een foto.
Makkelijk zoeken snelle levering
Ik ben een tevreden klant. Ik mis in het assortiment nog wel het een en ander, zie hieronder
Bij mijn pakketje ontbrak enen stickervel. gebeld en zeer snel opgelost. de volgende dag had ik de ontbrekende stickervellen in huis.
Tot nu prima
correcte afhandeling van de bestelling. kwalitatief mooie materialen
Super fijn. Bestellen, leveren de volgende dag of op afgesproken datum.
normaal gaat het wel goed met bestellen hoor.
Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis. Keurige voormelding mbt het feit dat het verstuurd is.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.