Duidelijke en eenvoudige website om te bestellen. Zonder te veel toeters en bellen, zoals het hoort. Tussen levering en bestelling zitten er amper 2 dagen. Doe zo verder!
Ruime sortering. Actueel en snelle bezorging
Vlot te bestellen, zeer vlotte levering
Ik ben tevreden. Ik hoop alleen dat de mini posters, wat meer vernieuwing krijgt.
Stulp heeft een zeer uitgebreid assortiment
Prettig
Prima site, mooi materiaal, snelle levering.
Mooie catalogus, handige online bestelwijze en supersnelle levering.
Snelle levering, alleen jammer dat de bezorger geen rekening houdt met de schooltijden i.v.m. levering.
leuke aanbiedingen en super snelle levering , toppie
Ik heb 1 pakje stickers gekocht voor onze schoolbibliotheek. De verzendkosten voor een plat zakje stickers zijn buitensporig hoog. Erg jammer.
Altijd duidelijk, snel
Altijd snel geleverd, met leuke extra's erbij.
Zeer snelle en goede service
Uiteindelijk goed.
Een zeer goede service ,snel bezorgd en prachtige kaarten. De kinderen zijn er blij mee.
Duidelijke website, vlotte bestelling snel geleverd
Elk jaar bestellen wij bij Stulp. De site is duidelijk en eenvoudig. Goede terugkoppeling en binnen een week is de bestelling binnen. Wij zijn zeer tevreden en hebben op dit moment geen aandachtspunten.
Op tijd geleverd en leuk boek erbij gekregen.
goede kwaliteit
Mooi assortiment
Makkelijk te bestellen online en snelle service.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.